snimanje videa je 352-288,ali čini mi se kao kod 6280 13,5 sličica u sekundi
može se fotografirati u manjoj rezi.
Pozdrav...
Imam jedno pitanje vezano uz kameru na N70, točnije uz "blic".
Zanima me da li je "blic" samo dioda koja cijelo vrijeme vrijetli (kao na npr K700), ili se samo uključi kod slikanja (kao pravi blic)?
Pošto n70 ima 2MPx kameru, zanima me da li je moguće postaviti da se slika sa samo npr 1mpx razlučivosti ili u rezoluciji 640x480 pixela, ili još manjoj?
Koja je rezolucija snimanja vide-a kod n70?
Hvala...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
snimanje videa je 352-288,ali čini mi se kao kod 6280 13,5 sličica u sekundi
može se fotografirati u manjoj rezi.
THX
A šta je sa blica??
e za to ti ne znam,ne sječam se stvarno,previše sam mobova imao...
Frametare je 15 fps. Što se blica tiče imaš opcije automatic (uključi se pri okidanju), imaš on, di je stalno uključen, imaš i off.
Ali za tvoju inormaciju, taj blic je skoro pa beskoristan. Osvjetli on sliku u mraku, ali nemoj očekivat bog zna kakvu kvalitetu
Hvala Druže... To me zanimalo...
Znam kakav je blic kod mobitela (imo sam K700i)...
E sad se sjetih: Da li se taj blic može uključiti i kod snimanja videa?
može.............
Možda ne primjeti čovjek kad snima, ali ja provjerio osobno, kad snima N70, uđeš u mračni dio, automatski uključuje "blic", ali ono, jedva primjetno...Izvorno postao Ićo
Odlično riješeno.![]()
A, zašto blic ne vrijedi još uvijek, vjerojatno jer fotići koriste drukčije načinjene bliceve (Mg), a na mobitelu, to je LED dioda.
Tako je. Evo na K800 sad imaš xenon fleš.
Sad opet, ovaj je nekoristan za snimanje videa, ali za fotografiranje je kud i kamo bolje rješenje od LED blica
za blic je odgovoreno znaci mozes ako hoce..
a za video to je 500kb/s protok..
Kakv protok?? O čemu ti?Samo me zanimalo kojom rezom se snima video, a i to su mi odgovorili... Ako se sjetim još neček, pitam...
Mislio je na BITRATE...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
tako je..to ti je dosta vazno za kvalitetu, ne velicina.Izvorno postao Symbian FAN
Bitrate je posljedica, a ne uzrok. Odnosno zbroj svih podataka koji su potrebni za video i audio. Može bitrate biti još veći, a kvaliteta lošija, jer ako je komperesija loša, protječe i velik broj nepotrebnih podataka.
Zanči kako god bilo, kamera na N70 je dobra i snima 4puta veći video nego K750!
Makar nemislim koristiti N70 za snimanje filmića, već ako zatreba, a zaboravim fotić...
Ne znam koliki je video u K750, al mislim da je framerate 10 fps, što je frustrirajuće. Inače, video snimljen sa N70 izgleda skoro pa savršeno na mobu, dok se na PC-u itekako osjeti niski framerate, pogotovo ako snimaš ljude u pokretu ili automobile.
može se na k750 namjestiti 15fps,ali nije ni približno dobar video i dalje kao na n70...
Bookmarks