evo da objasnim sta imam. Ovako, imam dva para jeftinih zvucnika oko 150 kn i aktivni woofer sony koji je mi je bio na surraoundu za tv dok nisam kupio novi, uglavnom ima 45 W nominale.
E pa sad imam integriranu zvucnu koja ima 5.1 surraound, a tada koristi ulaze za mikrofon i line in kao izlaze. E pa sam si ja sada napravio 4.1 surround i sve bi bilo dobro jer nisam nekakav audiofil, ali kada ukljucim 6 kanalni zvuk dakle 5.1, zvuk nakon nekih 5-10 minuta nestane pa se onda ni iz jednog zvucnika necuje. Znam da imam smece integrirano, cuje se sum kada se nesto kopira sa mog kopa preko lan-a, ali to mi nesmeta toliko, ali naravno da mi smeta kada crkne zvuk pa nista necujem.
I tako ja odlucio kupiti novu zvucnu PCI. Pa sada pitam koja bi zvucna bila dobra, htio sam uzeti neku do 100 kn, a onda vidio SB sa EAX 3.0 i 4.0 i advanced HD, vidio sam da monoge igre to podržavaju, ali nikada nisam to iskusio. Pa sada ako neko ima iskustva s tim EAXom, koja je razlika 3.0 i 4.0, pa da me savjetuje sta to konkreto je i dali vrijedi tih novaca (za moju konf. zvucnika), jer ako vrijedi nije mi zao dodatnih 150 kn ili koliko vec kostaju SB-ove kartice.

Odgovori uz citat

Bookmarks