ima jedna programa photo base dobra je momentalno je koristim
Preporucite mi neku kameru poput CameraFX ali da joj rezolucija ostaje ista prilikom zumiranja
I neki program poput Caricature 1.1.1 kod kojeg rezolucija slike takodje ostaje ista posle izmjene slike
HVALA
ima jedna programa photo base dobra je momentalno je koristim
E to ces tesko naci da rezolucija ostaje ista kad zumiras, mozda postoji tako nesto ali cisto sumnjam, mislim da nema takvog programa.
heeheh u pravo si,ali ova ispunuje neke norme za dobra rezolucija
šta se tiće zooma i ovih karikatura koristi program koji se zove Lenses. S njime možeš snimiti karikature, nije da ti uslikaš sliku pa da ju onda deformiraš ,već je slika u tražilici deformirana, tako da ćeš crkavat od smjeha kad ćeš pokušavat okinuti okidač![]()
Taj program i podržava taj zoom di reaza ostaje ista, sad neznam kako je na drugim rezulucijama ali meni na 6600 ostaje slika u 640*480. Nemoj očekivati neku preveliku kvalitetu zuma kad ju staviš na komp, ali za pregledavanje na mobu je čist ok !. evo ti link h**p://dotsis.nokiagate.com/vb/showthread.php?t=9205&highlight=lenses
May the Force be with you.
@Frog Imam ja takvo nešto samo što se zove PhotoTwister. Isto čisto za zafrkanciju.
imam i ja lenses dobra je za zezanje iskrivis face svima.pa infrared slike,pa stari tv tvoja baka itn,ali zum nije bas nesto.
Izvorno postao _King_Illidian_
Budem skinuo taj foto twister![]()
May the Force be with you.
ma to je digitalni zoom,bolje ga je ne koristiti.
zato su digitalni fotoaparati jos zakon.
optički zoom je optički,nema adekvatne zamjene
zeemax
@guzda Slažem se! A nadamo se uskoro i na mobitelima optičkom zoomu, koliko to još zvučalo nevjerojatno.
Bookmarks