Ako si je danas izgubio, zovi Službu da ti blokiraju SIM. Mislim da možeš zadržati broj normalno. Pođeš u VIPcentar i dobiješ novi SIM.
Za cijenu nisam siguran. Mislim da je 130 kuna, bar je bilo do prošloga ljeta.
Jel tko mozda zna kakav je postupak u vipu kada se izgubi sim kartica (na prepaidu) koliko kosta izrada nove ,a da se zadrzi stari broj i koliko dugo postupak traje?
Ako si je danas izgubio, zovi Službu da ti blokiraju SIM. Mislim da možeš zadržati broj normalno. Pođeš u VIPcentar i dobiješ novi SIM.
Za cijenu nisam siguran. Mislim da je 130 kuna, bar je bilo do prošloga ljeta.
Možeš to napravit frend je ovo ljeto izgubio mob sa karticom. Otišao u VIP prvo su ga pitali neke stvari(npr. adresu, ime, neke brojeve koje je imao u kartici je morao navest) i onda su mu dali drugu karticu sa istim brojem
koliko si to platio ?Izvorno postao Skyward
prosle godine platio 130 kn
http://www.dnif.de
Da frend mi je isto tako nekak platio negdje oko 130 kn
122kn s PDVom.
cijena novog SIMa je 19 kuna
dobar grah daleko se čuje
jeli je to po novom? Ima li kakvih dodatnih troškova osim tih 19 kn?Izvorno postao KaKaV NeReD
...meni je frend prije tjedan dana izgubio mob i u tmobileu su mu odmah dali novu besplatno sa starim brojem...
Pa zvrcnite službu za korisnike i otklonite svaku sumnju!
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
Bookmarks