Bog,
kupujem mobitel za zenu, bitno je da je lijep, preklopan i da ima kameru. Dvoumim se izmedju ova dva u naslovu ali ako imate drugi prijedlog slobodno napisite
p.s.
citao sam po formu o problemima samsunga pa me to malo koci ....
Bog,
kupujem mobitel za zenu, bitno je da je lijep, preklopan i da ima kameru. Dvoumim se izmedju ova dva u naslovu ali ako imate drugi prijedlog slobodno napisite
p.s.
citao sam po formu o problemima samsunga pa me to malo koci ....
- = B o T i A = -
Samsung definitivno, Motorola dobro izgleda i ... ništa više ...Izvorno postao BoTiA
Kupi mobitel u trgovini, a ne od švercera ...
Nije ovo za mene ...
ja sam za v3, mislim da je mob ko stvoen za žensu osobu.
...ja mislim da nije, jer mob je ružan...Izvorno postao zerobravo
... stoga dajem glas za Samsung, jer ipak je lijepši, a i bolji po pitanju nekih stvarčica...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
samsung uopće ne doživljavam jedino da je Z510 ali on je i tako slika i prilika motorole v3 a cijena je oko 350 eura a onda je tu i v3i
osobno uvijek moto ispred samsunga (loša iskustva)
abdbda
Ja dajem glas za Samsung.
Ovaj je pravi zenski mobitel
Im great in bed
I can sleep for days
i ja dajem glas za samsung.
naravno kupi u ducanu pa si na miru, cijena je oko 2200kn (+-100). dobar je software, a po opcijama bolji od motorole. i jos imas za birat izmedju 5-6 razlicitih boja...
e530 ili probaj naći v3i ako je izašao...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
v3i pink...
Malo OT, ali:
SE Z520 mi ima netko u obitelji cca. 6 tjedana i jako je zadovoljna
Povoljniji je od gore navedenih, ima i IC i BT, sw je solidan, menu-i su bolje složeni nego na npr. K700, o Motoroli ili Samsung da ne govorim, ljepše leži u ruci (uži je) od V3 itd.
Samo moje mišljenje, naravno.
P.S.: Još da mi SE plati za ovakvu reklamu...![]()
Pržiiim...
v3,e530 je jako zenskast.
ja imam e530 i prezadovoljna sam s njime! najbolji mobitel koji sam imala do sada!
@ivicarocca Slažem se. Ima ga moja cura i zadovoljna je s njim. Mob je stvano za cure (i sve one koji se tako osjećaju)
Bookmarks