Flesh-ovanje se radi isto kao i na celoj v seriji,a zadnji firmware imas na www.motomodders.net sajtu u download/firmware sekciji(naravno moras biti registrovan na sajtu da bi mogao da skines ove fajlove).
frend me pita dali mu mogu staviti nesto najnovije na V180, dat ce mi kabel da mu sredim. Nisam bas previse nasao o tome ovdje, a posto imam samo iskustvo u flashanju triplets modela i V550, moze li me netko uputiti gdje da nadjem najnoviji soft za v180, HR jezik i mozda neki tutorijal.
Puno hvala
Flesh-ovanje se radi isto kao i na celoj v seriji,a zadnji firmware imas na www.motomodders.net sajtu u download/firmware sekciji(naravno moras biti registrovan na sajtu da bi mogao da skines ove fajlove).
Trebam hr za v180
Tražio sam po stranicama ali nema.
Molim pomoč?
sumnjam da ćeš na netu naći tj LP! nađi ko ima taj mob, pa izvuci iz njega hrvatski jezik!
Ja to napravio danasIzvorno postao tomios
1. Skini FlashBackup, FW (ja sam skinuo C650-R365_G_0B.D2.32R, može biti R364 ili R365) i drivere. Ovaj gore nije zaključan.
2. Standardnim mini-b USB kablom spoji sve, otvori flash u FlashBackupu, nakni kvačicu ispred Flex (ako hoćeš sačuvati tonove i ostale postavke) i makni kvačicu ispred LangPack. Baci oko i na post Molim pomoć oko flashanja v360v s novim Firmwareom gdje upravo ovo opisujem.
3. Vibra ti vjerojatno neće raditi: moraš uključiti seem 32 offset 71 bit 0, restartati telefon pa isključiti taj bit pa restartati da bi vibra proradila.
Ukupno, 10 minuta posla zajedno s downloadom i sve ostaje sačuvano na telefonuplus 1 MB više slobodne memorije (meni ispalo)
Linkove i flash ćeš naći u Modanje v360v i neka ze ne zbuni naslov postaTamo ćeš naći i sve upute ako slućajno bude problema s driverima.
Bookmarks