Imaš na početnoj stranici topic otključavanje motorola, stiki, tak da nemoš fulat.
Otključavanje motorola
Kupio bih motorolu u VIP centru ali bi Koristio TELE 2 karticu pa je naravno moram otključati. Interesira me dali je to moguče napraviti sam kod kuće i ako može se kako ide procedura. I interesira me koliko prosječno traje baterija.
Imaš na početnoj stranici topic otključavanje motorola, stiki, tak da nemoš fulat.
Otključavanje motorola
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
Bacija sam oko na brzinu ali nisam vidija v 360 može li kratki odgovor može li ili ne hvala
Može. Postupak je malo duži i stvarno češ morat pročitati sve ono. Sory, al to ti je jedini izbor osim ak platiš nekom da to napravi mjesto tebe.
Usput zaviri u pravila foruma dok se nisi pokačio s moderatorima.
gdje piše da se v360 može otključat bez opreme u onom našem Sticky-u?Izvorno postao darius
Odgovor je: Ne može bez opreme nažalost, zasad.
ne moze se bez smarta.
v360 rade 4 boxa, ultima, unimoto 2, MSS i smart clip...a uskoro i 5., navodno. sva 4 rade preko TP-a, znači nužno je otvarati mob i skidati zaštitni lim sa ploče, te nakon toga raditi proceduru unlockaIzvorno postao khideg
e da te pitam, tja lim je faradejef kavez naravno,inace ga ne bi ni bilo..pa me zanima kad ga rezes jel moras ici na odredena mjesta da ga mozes vratiti li kako napais da je ocuvano svostvo faradejevog kaveza.
ako ga vratiš kako je i bio, faraday-ev kavez ostaje netaknut.Izvorno postao khideg
naime, riječ je o zatvorenem elektromagnetskom krugu iz pojačala koje je unutra, basš tamo gdje je TP i mnogima se dogodi da im mob nakon skidanja lima više nema signala
kako ces vratiti ako si odrezo lim,on vise ne drzi??Izvorno postao Inovator
Izvorno postao khideg
a da ga odlemiš? rekoh ti već na PM da je taj lim tvrd kao lim na autu, užas jedan, a ploča ima želju i volju pucanja, jer je višeslojna, ako ode jedan sloj, mob je gotov.
aha, znaci ti ga odlemis.. pa onda zalemis.. dosta riskantno i opsano.Izvorno postao Inovator
nije ak si iskusan i imaš mirnu ruku....Izvorno postao khideg
hvala vam svima na odgovorima, znači bez mirne ruke i opreme ništa
A baterija koliko traje prosjek?
ovisi šta radiš.... poruke i pozivi - 4danaIzvorno postao MATMAT
multimedija (mp3 i ostalo) - 2dana
Bookmarks