Tele 2 da ili ne?
NEEEEEEEEE
Ovo pišem kako bih upozorila sve one koji misle preći na Tele2 mrežu.
Kao prava glupača, i ja i moja familija prešli smo na najgoru moguću mrežu. Kažu jeftino...hehe...šipak jeftino.
Prvo, kad god me netko pokušao zvati najčešće je dobio odgovor da nisam u mogućnosti primiti poziv...GLUPOST! U svakom trenutku sam u mogućnosti primiti poziv ukoliko mi mobitel zvoni, što se u Tele2 mreži rijetko događa. Istoga časa, dobijem poruku da imam propušteni poziv (a moj mobitel nije ni zvonio), te vas tako prisile da vi zovete na vaš trošak. Dakle trošim kune ja a ne onaj tko je mene trebao, jer sam nazvala takozvani propušteni poziv.
PORUKE: šaljete poruke, ... ili nikada ne stignu onome kome ste poslali, a ako i stignu onda ista poruka stiže 2 do 3 puta, i naravno Tele2 vam je 2 do 3 puta i naplati.
NOĆNE PORUKE: Imate li Tele2 nema spavanja...jer po noći dobivate dvadesetak poruka o propuštenim pozivima. A najinteresantije od svega toga da vas nitko i nije zvao, jednostavno njihov sistem je u banani.
Sjedimo doma nas troje, gledamo televiziju, po prilici su 23 sata. Stiže meni privh 5 poruka o propuštenim pozivima. Pogledam broj tko je zvao, kaže broj kojeg koristi moj muž. I ja se počnem zezat i kažem mu daj prestani me zivkat. Slijede iduće poruke gdje sam propustila pozive moga klinca. Mi se blijedo gledamo... Zatim oni dobivaju poruke gdje su propustili pozive koje sam kao ja uputila njima, zatim sve izmješano i tako do sitnih sati u noći, znači nema spavanja. Pitam se tko koga ovdje zove, ... nitko nikoga.
Da ne govorim sljedeću glupost Tele2 mreže. Kad idem u inozemstvo, da bih imala roaming, moram ugasiti telefon, pa ponovo upaliti pa ukucati broj 1 ispred PIN-a. Što znači, da moram stati sa strane i prebaciti se na roaming jer u vožnji to nije izvedivo. Kad se vratim iz inozemstva ista procedura, samo pin bez jedinice.
Njihova služba za korisnike nije uopće fina i uljudna kada se žalite na nešto. Naročito kada se žalite online. A razloga da se žalite ima i previše.
A da ne govorim ----- čuvajte se njihove pretplate!
O tome sam slušala i slušala, ali nisam vjerovala dok nisam sama doživjela i bolje da vam ne pričam jer bi vam pao mrak na oči.
Eto, da čovjek ne povjeruje

Odgovori uz citat
Bookmarks