Ako kupujes slusalice definitvno Sennheiser.One ti nude najbolji zvuk za ulozeni novac.Koristim ih osobno vec 5 godinaIzvorno postao tomios
jucer, pa cemo vidjeti kako to funkcionira. Izaslo me $14.59, kabel, postarina + bidpay usluga.
link na adapter:
http://tinyurl.com/7p5z6
nisam od te osobe uzeo, no takav isti kao na slici.
Nasao sam na netu da jako hvale Sony slusalice MDR-EX71. Jel ima netko vec iskustva sa njima?
Ako kupujes slusalice definitvno Sennheiser.One ti nude najbolji zvuk za ulozeni novac.Koristim ih osobno vec 5 godinaIzvorno postao tomios
Čovjeće skupo je (poštarina).....kod nas 6.99kn
Nokia n93
Motorola v360
Motorola v525@v600
gdje si to našao kod nas? Zagreb?Izvorno postao zrino
i ja to tražim već neko vrijeme...
U Brodu......u obliku činča je, slušalice štekaš u njega, pa u mob. Nema nikakvog kabla ko na ovoj slici.
Nokia n93
Motorola v360
Motorola v525@v600
Izvorno postao RAUL
Koji model, gdje?
jeli taj adapter ravni, ili koljenasti, pod 90 stupnjevaIzvorno postao zrino
eh, da, jesi ti to provao...?
jer ja sam sebi napravio taj prijelaz, i ima malo specifične pinove, pa čisto sumnjam da već postoji prijelaz koji radi, a da nije namjenski napravljen za motorola telefon
Izvorno postao njot0
u chipoteci su imali neki adapter, ravni, uspio sam nagurati 95% u telefon, za ostatak je smetala plastika, koju bih morao rezati...tako da bi to uzas izgledalo
i da si ga uspio ugurat, sumnjam da bi radilo... kao što rekoh, specifični raspored kontakata, naravno drukčiji od onog koji je standardni za slušalice s 3.5mm konektorom, a mislim da taj prijelaz samo smanji konektor, ne mijenja raspored kontakata..Izvorno postao tomios
Bilo koji da kupis neces pogrijesiti...pa malo potrazi na netu.Mislim da imaju zastupnika u HR samo neznam kako se zove.Ja koristim bezicne, ali tebi trebaju najvjerovatnije one za walkman ako se ne varamIzvorno postao tomios
Bezveze si toliko placao, mogao si uzeti ovdje:
http://www.crazy-shop.com/artikl.asp...0&Sifra=000180
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Izvorno postao rospaya
Da ali ovaj sa e-bay-a ima i mic pride, dok ovaj tvoj nema!
Ja sam svoj konverter napravio od HF-a za N3310 i zvuk je odlican. Nemam takva iskustva, ali ga moji drugovi koji poseduju neke mp3 playere porede sa istim.
Izvorno postao njot0
Jesam....koristim ga non-stop. Isprva sam htio kupiti slušalice sa 3.5mm chincom, ali kada su mi pokazali taj nastavak i rekli cijenureko daj 100kom. Sa mojim slušalicama zvuk je fantastičan. bas mi je puno jači nego na mp3 playeru....
Ja sam zadovoljan!!!
Nokia n93
Motorola v360
Motorola v525@v600
e sad sam skroz zbunjen... kako ti to radi? doduše, možda je na mom telefonu drukčije (v360v)... ja sam sebi radio taj prijelaz i znam da raspored kontakata na telefonu nipošto ne odgovara onome na slušalicama... a pretpostavljam da taj adapter nije namjenski rađen za motorola telefone...Izvorno postao zrino
naime, slušalice (mislim sve) imaju na vrh konektora spojen jedan kanal, srednji konektor drugi kanal i masa je masa... a moja v360v ima masu kako spada, pa idu 2 kanala pa na vrhu mikrofon... pa me čudi kako taj mali adapter radi...
doduše, onaj mali handsfree (mono) što dobiješ s telefonom (v360v) ima opet drugi raspored konektora (obzirom da ima 1 kontakt manje)... to znači da bi se spajanjem tog handsfree kompleta kratko spojila masa i jedan (masi najbliži) kanal obzirom da ta oba kontakta spaja jedan veliki kontakt na tom priključku od mono slušalica...
očito telefon ima nekakav switching...
ej, jesi ti to kupio, jel radi? mislim na v360v?Izvorno postao rospaya
Ok i mene zanima da li ovaj adapter iz Crazy Shopa radi na Motoroli MPx200 jer bih htio to isprobati jer su mi se ove originalne slusalice raspale.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
ovaj adapter sto je zrino stavio moze na mpx200 koristio sam ga dok nisam kupio orginalne slusalice.Izvorno postao ttperic
Resistance is futile. You will be assimilated!
Radi, osim ako ti nije nespretno tako furati slusalice... Meni je ipak bolje imati sve u jednom komadu.Izvorno postao ttperic
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Jesam, ali ne znam dal radi na tom mobu... U teoriji bi trebalo. Ako ti nije daleko, odi do Crazy Shopa i pitaj tipa dal mozes isprobati, sigurno ce ti dat...Izvorno postao njot0
www.gadgethive.com
Nema teorije da radi taj adapter koji je zrino kupio, jer sam ga i sam imao i dobije se samo zvuk na jednoj slušalici. Vama treba adapter sa 3 pina a ne 2, tj. onaj koji ima tri crne crtice!
Ovaj adapter što je Zrino kupio se jedino može koristiti ak se malo izvuče, tek se onda dobije zvuk na obje slušalice, ali je tada jako osjetljiv kontakt, pa ak ga držite u hlačama ili tak nešto stalno prekida.
Najednostavnije je da uzmete origigi slušalice za motorolu, ili kupite kabel za Nokiu EasyStick u Vipu kosta 36 kuna, i spojite ga sa svojim sklušalicama po šemi(To je već netko spominjao na forumu)
Old school: Siemens M35, Motorola V500@V600, Nokia 7250, Motorola A925, SE P900, SE T610, Motorola MPX200, Motorola MPX220, Motorola V3 Black
Now: MDA Compact@i-Mate Rom 1Gb MMC
Ma ja i "kompliciram" sa e-bay..bla bla, jer ove origigi slusalice su za klinac. Bas je nepoznanica...i lose mi stoje u usima.Izvorno postao sstrizic
Ok, a gdje se moze isprobati taj konverter iz Crazy Shopa? Koja je adresa?
U nacelu su internet shop...Izvorno postao ttperic
chop@crazy-shop.com
Ostale informacije :
info@crazy-shop.com
Kontakt telefon : 098 335 336
Fax : 01 / 33 84 745
www.gadgethive.com
Znam da je internet shop, ali spomenuo si da je moguce naci se i to isprobati. Jer mi je to bitno...Budem na mail.
Bookmarks