Baš sam htio o tome napisati i pohvaliti reklamu na TV-u!
Nakon dugo vremena fantastična reklama sa prof. Baltazarom u glavnoj ulozi (zato me je i oduševila)! Odlično!![]()
Pritiskom tipke za prekidanje veze (vilica telefona) ili tipke «flash» ili tipke «R» te utipkavanjem koda *37# ostvarujete mogućnost povratnog poziva. Vaš telefon vas posebnim tonom zvonjenja obavještava kada je prethodno birani broj dostupan. Nakon toga jednostavnim podizanjem slušalice uspostavljate poziv prema željenom biranom broju.
Usluga je aktivna 45 minuta (vrijeme čekanja na oslobađanje zauzete linije).
Istovremeno aktiviranje usluge povratnog poziva za više brojeva nije moguće ostvariti, tj. dok se ne deaktivira povratni poziv biranog broja, nije moguće aktivirati sljedeći povratni poziv. Dok je usluga aktivna možete obavljati telefonske razgovore s drugim korisnicima....
više o usluzi ovdje
Baš sam htio o tome napisati i pohvaliti reklamu na TV-u!
Nakon dugo vremena fantastična reklama sa prof. Baltazarom u glavnoj ulozi (zato me je i oduševila)! Odlično!![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
isprobat ću sutra na poslu
I super je što je usluga potpuna besplatna.
...ovo me baš iznenadilo... konačno jedan (+) za t-com...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bolje da su snizili cijene nego aktivirali neku uslugu koju će koristiti jako mali broj ljudi, baš će čorava baba stiskat *37# da bi je telefon obavijestio o tome, mislim glupost glupost! za mlade u redu oni će koristiti (ja neću nepotrebno mi je to), moja baba ni ne čuje telefon kamoli da utipkava neke zvjezdice i ljestve ma daj po meni ovo nije nikakav veliki plus za t-com, da su snizili cijene (bar malo i da se baltazar sjetio i odlučio sniziti cijene u reklami) i babe i mladi i babci bi bili sretni, a što se tiče reklame krivo mi je što su uzeli tako dobar hrvatski crtić kako bi se reklamirali, čudi me da su dobili licencu, ma što ja pričam t-com može dobit što želi ipak je to t-com! uglavnom gljupost u svakom pogledu što se mene tiče!
Ovako ja to zovempoziv
![]()
Zadnji uredio Compov : 03-02-2006 u 13:17
Seriously?
Jel' kome radi ovo, meni svaki put nakon što utipkam kod kaže: "pogriješili ste u postupku".
Meni isto javlja neku pogrešku![]()
![]()
![]()
Bookmarks