Mogao si navesti za koliko novaca, koju dijagonalu... ajde par rečenica...
moram promjenit monitor i uzeo bi nesto novo pa dajte zavjet
ispravak netocnog navoda nije ctr nego crt![]()
Zadnji uredio djebab : 13-02-2006 u 01:29
http://www.dnif.de
Mogao si navesti za koliko novaca, koju dijagonalu... ajde par rečenica...
samsunzi sa dynaflat (monitori oznake DF) cijevi su vrlo kvalitetni, čak sam se ponekad pitao jesam li za džabe bacio parsto kuna više za sonyjevu trinitron cijev koja se ugrađuje u NF seriju.. ja sam u biti zadovoljan svojim 959NF, ali u KSETu su se pokupovali DF 17" i 19" jer su bili jeftiniji i ostao sam u biti vrlo ugodno iznenađen kvalitetom slike. čak sam čitao da je ta dynaflat cijev po nekima i bolja...
danas da kupujem, mislim da bih se čak odlučio za samsunga DF serije... nda, konzultiraj malo i testove po netu jel se što promijenilo unazad par godina koliko ja imam svoj monitor![]()
Stvar je da sad CRT monitori su toliko dorađeni što se tiče kvalitete slike i dugotrajnosti. Sada idu na smanjivanje prostora, manju potrošnju itd.
Ti već ako kupuješ CRT monitor trebao bi gledati da je što zdraviji za oči, odnosno sa štovećom frekvencijom.
17" CRT monitor se uopće ne isplati kupovati, te ti odma savjetujem da gledaš neki 19", svaki Samsung sa oznakama xx9 je odličan monitor...
po mom izboru, ja da sam kupovao CRT uzeo bi LG F920P
Taj je monitor dobio mnogo nagrada.
a opet kad smo kod toga, to su već cijene pri kojima se može rastegnuti novčanica pa uzeti neki 17" LCD, jer svi 19" CRT monitori su 18" max vidljivi, a nekad i manje.
Ako pak nemaš dovoljno za taj CRT, pogledaj samsung SM997MB
ili posjeti HGspot aukcije, pa tamo možeš jeftino (recimo 1300 kuna) dobiti neki dobar LCD monitor (ako ga nitko ne zatraži)
Evo ja mu mogu preporucit NOKIA CRT monitore. Dosada sam full zadovoljan sa NOKIA monitorom.
Evo mog modela koji mi vec 3 g. sluzi kao mercedes !
Model: NOKIA 445Pro CRT 21"
CRT Size 21" (19.6 VIS)
Dot Pitch 0.24mm Aperture Grille
Maximum Resolution 1800 x 1440
Glass Surface Exclusive NokiaCoating™ anti-glare, anti-static treatment
INPUT SIGNAL Video RGB Analog Video: 0-0.7 Vpp
Sync Separate TTL Sync: Positive & Negative Composite TTL Sync: Positive & Negative
Frequency Fh: 29-125 kHz, Fv: 50-180 Hz
COMPATIBILITY PC PC, and Workstation (SUN™, Unix™) Applications, Designed for Microsoft™ Windows™ 98, PC99
MAC™ Macintosh™
CONNECTOR Signal 6' Detachable Cable with 15 pin Mini D-Sub Connector
Power 6’ Detachable Power Cord
POWER Voltage Universal 90/260VAC, 50/60 Hz
Consumption <160.0 W On-Mode, <10.0 W Suspend, and <3.0 W Off-Mode
USER CONTROLS Basic Screen Menu, Brightness, Contrast, Soft Power Switch
On Screen Menu Size & Position, Shape, Sharpness, colour, and Miscellaneous
VIDEO INPUT Bandwidth 300MHz
DIMENSIONS Physical H: 20.2” W: 20.3” D: 20.4”
WEIGHT Net 70.0 lbs.
SPECIAL FEATURES
EMISSION STANDARD TCO '99
POWER MANAGEMENT PowerSaver™ Technology
WARRANTY 3 Year Limited Warranty, Parts, Labor & CRT
samsung 959 nf,19",zakon monitor,cijena 1600kn,samo neki ga više ne prodaju,nažalost...
Infinite dreams I can't deny them,infinity is hard to comprehend,I couldn't hear those screams even in my wildest dreams...
na 17" nisam ni mislio 19" dolazi u obzir jer su im cjene dobre a od frendova su mi svi rekli 959 nf i cjenu sam mislio do 2000kn ccIzvorno postao Krompirko
Uzmi onaj LG, to je provjereno najbolji monitor koji možeš dobiti za te novce...
Osvojio je mnoogo nagrada, ima dosta garancije, i bit češ sretan sa njim jako dugo...
959 se više ne prodaje zato jer je stariji model
u biti kod samsunga ti se definiraju brojevi kao prvi = dijagonala 5= 15 7= 17 = 19 incha
drugi broj označava model monitora, i treći broj označava završnu obradu te mogućnosti monitora. 9 je gotovo vrh ponude, što će reći da ima odlične rezolucije i visoka osvježenja, ide više na profesionalnost.
Ja imam 959NF, odličan monitor...
959nf se može još naći u hgspotu mislim...
Infinite dreams I can't deny them,infinity is hard to comprehend,I couldn't hear those screams even in my wildest dreams...
Imam i ja 959NF. Prejeben monitor. Ak uspijes nac, moja preporuka. Vjerojatno najbolji 19" CRT.
hvala decki evo da se pohvalim danas uzeo od frenda 959nf kupio ga prije 8 mjeseci za 900 kn njemu se sad vise svidio lcd , uletio u neke pare i to je to
i da imam jos 28 mjeseci garancije premda po pricama oni ne crkavaju
Ne ulazeći u to da mi općenito ne pašu CRT-ovi, rekao bih samo da me posebno smetaju trinitron cijevi sa one dvije poprečne crte prek monitora. Mogu sad neki pričat da se to jedva vidi, ali ja vidim i smeta me. Tako da bi ja, ako bi mogao, izbjegao monitore sa trinitron cijevima.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks