obrati se nicku ivicarocca, on ce najbolje znati...nadam se da nisi unio 5x kodove jer ako jesi, mob ti je trajno zakljucan...Izvorno postao prcak2006
![]()
kako otljucati nokiu 6101.zakljucana mi je na VIP, tj htio bih da prima VIP karticu
probao sam par puta s uputama na ovom forumu ali nece?
IMEI telefona:357961001599101
usput kod ukucavanja koda da li trebam razmak izmedju brojeva staviti, jer ga ne znam naci na mobitelu
HVALA!
----------------------------------
Proud to be CROAT
obrati se nicku ivicarocca, on ce najbolje znati...nadam se da nisi unio 5x kodove jer ako jesi, mob ti je trajno zakljucan...Izvorno postao prcak2006
![]()
Veliki pozdrav od macka_os-a :)
uh..ovo mi miriši na blokiran telefon...
imas postova na forumu dosta, sto vjerujem da si ih sljedio, kao sto si i napisao...
mozda ti mogu pomoci, mozda ne,,al ako si blokiro... gadno..zaobravi na kodove i odi kod nekog unlokera da ti to preko kompa rjesi... sto ces naravno morati i platiti dosta..jer nije tako jednostavno kao s kodom..
u svakom slucaju, mozes mi se javiti na PM, pa cemo vidjeti jel se moze ista uciniti ili je izgubljen slucaj.
e da, gdje zivis?
pise mu lijepo u profilu di ziviIzvorno postao khideg
![]()
ajoj..pa da.. dakle nije bas blizu..Izvorno postao macak_os
a zasto mu to ne bi napravio besplatno?Izvorno postao khideg
pa i da je zablokiran, opet nije izgubljen slučaj...Izvorno postao khideg
Samo jedna moja preporuka, nemoj ni u kojem slučaju mobitel odnjeti u BiH na servis. Dobit ćeš mob toliko pokvaren da mu još dimi matična
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
je izgubljen je sluca ako se otkodirava preko kodova.Izvorno postao Inovator
samo u tom slučaju, ali mob se za minutu riješi boxom...Izvorno postao khideg
tako jeIzvorno postao Inovator
![]()
sto te kosta minimum 50knIzvorno postao macak_os
![]()
![]()
he he he ali to je malo glupo....trebao bi biti pravi frend i to napraviti besplatno...npr. kao ivicarocca....cujem da si mu htio naplatiti neku uslugu pa ovaj nije htio...Izvorno postao khideg
![]()
ne, krivo si shvatio, ne mogu boxom otkljucavat besplatno...
kodovima jos i da..ali boxom nikako.. neka cjena mora biti.
ne znam nikoga tko bi besplatno to boxom otkljuco..
ne znam koja je to usluga bila. ali dogovroili bi se mi da je on stvarno to htio.
PS. ivicarocca ne otkljucava boxom, da otključava napracivao bi i on, vjeruj mi.
Evo ako nisi ovaj kod upotrijebio onda probaj ovaj, ali nadam se da nisi 5 puta za redom ukucao pogresno. Onda je zablokiran kao sto i decki kazu...
#pw+847771064567230+1#
sretno...
dobar ti je avatarIzvorno postao exotica
![]()
uh iskreno, bolje nemoj probati taj... ako ti isticu pokusaju.Izvorno postao exotica
Dok je Vuki tu svi cemo imati avatare do jaja!! Dosta da ne bude off..Izvorno postao macak_os
slazem se s njegovim odgovorom....ne pokusavaj dok ne dobijes tocan kod i to od profesoionalnihIzvorno postao khideg
![]()
Izvorno postao macak_os
tocno.
Cisto mi je svejedno....samo pomazem koliko mogu...
super je to od tebe....ali ti si još mali od forumaIzvorno postao exotica
![]()
Stari ne postujem toliko ko ti ali sjeti se da si "jucer" isto bio mali od foruma.
Ali sjeti se i to tko je tvoj kod otkljucao, znaci nekog vraga ipak sam naucio.
Meni je ovog dosta, igrajte se dalje sami.![]()
Ako želiš moći staviti VIP karticu, a sad ne možeš, onda ti je N6101 zaključana na neku drugu mrežu.Izvorno postao prcak2006
Post-aj na koju, pa možda netko bude u stanju pomoći ti.
Sretno![]()
Pržiiim...
Bookmarks