Hmm, pa mogao si bar link staviti
www.dofus.com
Evo igru već igram 3 mjeseca intenzivno (a kamoli da nekaj drugo zaigram).
Radi se o 2D MMORPGu napravljenom u flashu u french-anime stilu s turn-based borbama. Kada sam ja to čuo htio sam zbrisati i ići u potragu za nekim drugim MMORPGom (Runescape?) ali sam joj dao šansu.... I ULOVILO ME.
Na kraju mi se sve kaj sam naveo svidjelo radi:
2D : boli me neka stvar za req
MMORPG : tko igrao jedan zna kak su zabavni
Flash : igram u browseru dok istodobno mogu i surfati, slušati mjuzu itd (wow, multicore proc)
French-Anime : Ima svoj still što ju čini posebnom
Turn-based : Svi znamo da su to prave taktičke, a ne u real-timeu
I tako s vremenom nije ulovila samo mene već i mnoge druge hrvate pa se osnovao i ex-yuga guild.
Cijena? E tu je fora. Naime možete je plačati (p2p ) i ne (f2p).
Ako ju ne plačate imate sve što i oni koji da (gotovo sve, ništa tako bitnoga) samo što ste suđeni da živite na jednom području koje nije tako malo i omogučuje dosta zabave. To bi vam trebalo omogučiti da osjetite okus igre, pa ako svidite počnete plačati (za što nemate razloga jedno barem mjesec dana f2p igranja minimum). Probajte ju ako ste zainteresirani ili ako vas frend muči da ne želi igrati NFS ili H-L2 jer je non stop na nekom MMORPGu a vas zove zatucanima![]()
Hmm, pa mogao si bar link staviti
www.dofus.com
- too risky to do drunk...to precious to be drugged -
evo link bar mislim da je to to
http://www.dofus.com/
izgleda mi kao neka igra za djecu, a mozda se i varam ali nijedna online igra nije ravna ogamu
Resistance is futile. You will be assimilated!
Pa rekao sam da je u french-anime stilu.
Neki to smatraju "crtićem" a neki samo stilom ili čak gledaju kao umjetnost.
Sigurno je da takva grafika igrici pojačava orginalnost (kao i još neke stvari u igrici)
kolko to trosi mb/h ....
.....cute but psycho.....
Ne znam ti točno. ja sam ga jednom igrao cijeli dan od 15 sati ti bilo je koji 70MB. najbolje da se si sam testiraš pa uvjeriš ^^
nista odo testirati...
btw ogame postaje ovisnost tako damogu reci da sam se ja skinuo sa njega![]()
Taj dofus je nesto kao wow u 2D?
Takav tip igre, da. MMORPG.
dosadna igra
zzop.
Kako kome ^^
ma zakon igra, bas sam se navuko...![]()
.....cute but psycho.....
Eto super da jam jednoga "kvalitetnoga" navukao![]()
(vidi imaju i wabbit smilie -> :bunny: )
Bookmarks