Izvorno postao
gog
Dugogodišnji sam korisnik Vipneta i poprilično sam razočaran.
Navodno je u 12 mjesecu stiglo pismo da se bodovi iz 2003 moraju potrošiti do kraja 2005 godine. S obzirom na tempo života kojim se živi nije ni čudno da dotično "pismo" nisam niti primijetio. Dapače, da mi nisu rekli u CS-u da su ga poslali (vjerujem im na riječ, jer mi se na da tražiti) ne bih niti znao da sam ga dobio.
Baš u tom periodu planirao sam kupiti novi mobilni telefon, K750i kojeg naravno nisu imali niti u jednoj trgovini iako ga se na netu može naći. Ne samo to, nego su mi i rekli da ga više neće naručivati.
Kako mi se nije žurilo odlučio sam sačekati još neko vrijeme dok im u ponudu ne dođe neki, meni interesantan telefon. U međuvremenu mi je stigao račun za 1. mjesec na kojem me obaviještavaju da imam XXX bodova (preko 2 tisuće bodova manje nego na prošlom računu). Te naravno da mi dotična ponuda (zamijena 10k bodova za jeftiniji mobilni telefon uz produljenje pretplatničkog ugovora) više nije dostupna.
Razočaran sam iz više razloga.
1.) Ukoliko mogu SMSom obaviještavati o različitim promo akcijama koje se kasnije počnu naplaćivati, mogli bi poslati i SMS korisnicima o ovakvim, korisnicima malo važnijim stvarima!
2.) Da bi ostvario pogodnost kupovine jeftinijeg telefona, potrebno je skupiti 10000 bodova, te produžiti ugovor. Kod konkurencije je dovoljno samo produžiti ugovor!!!
3.) Osjećam se praktički prevareno. Znam da je cilj skupiti što više novih korisnika, te njima ponuditi neke pogodnosti, ali da su baš stari korisnici zadnja rupa na svirali...
4.) Čak i VIPme korisnici dobivaju nešto "opipljivo" kao nagradu za vrijednost (direkt lova na račun, ovisno o prosječnoj potrošnji, "stažu"
Bookmarks