bok ljudi.. evo frendica strgala punjac za mob, pa nema s cim punit vise... zanima me di u ZGu ima za kupit punjac za tu motorolu.... koliko vidim koristi USB pa ovi punjaci s Vxxx nisu kompatibilni..
pozdrav
bok ljudi.. evo frendica strgala punjac za mob, pa nema s cim punit vise... zanima me di u ZGu ima za kupit punjac za tu motorolu.... koliko vidim koristi USB pa ovi punjaci s Vxxx nisu kompatibilni..
pozdrav
pa probaj u vipu, t-mobile centru....
Probaj u RAM3 tel. 2459 222 oni su ti zastupnici za Motorolu, a ako hoce jeftnije proci, probaj u Bossizu,King Krosu ili u svakom ducanu u kojem prodaju opremu za mobitele
mozda je korisnije kupiti joj usb kabel ako vec ima komp ... dvostruka dobit a mislim i jeftinije da ce proc ...
ma ima usb kabel od fotica, ali probala je i preko njega nece puniti... zar bi trebalo puniti i preko tog USB kabla???Izvorno postao Aureus
.. jer ako da, onda je njoj mozda nesto drugo syebano na mobu...
Izvorno postao okram
da, mora punit i preko kabela...
probaj sa upaljenim mobom.
Meni L6 puni preko usb-a samo kada instaliram drivere i samo kada je racunalo ukljuceno, za razliku od MPX200 koja se normalno puni preko usb-a i kada je racunalo iskljuceno.Izvorno postao okram
Bookmarks