elektromagic na maksimirskoj ili planinskoj .
Trazio sam malo po forumu dal je netko vec spominjao ducane..ali sam corav
Uglavnom, trebam kupiti taj mob u ducanu jer mi je bitna pisana garancija...vidio sam da ih imaju u vipu..ali kaze mlada dama u sluzbi za korisnike da su svi mobovi tamo brandirani s onim vodafone glupostima..a ja bi s normalnim softwareom..
fala na odgovorima
"...moja zubarka je vrlo zgodna djevojka, često idem do nje, mada imam zdrave zube sve..."
elektromagic na maksimirskoj ili planinskoj .
Elektromagic mi je prvi pao na pamet..al nemaju na netu k750..pa zakljucih da ih trenutno nemaju....zvat cu ih..pa da vidim koliko kosta
pozdrav
"...moja zubarka je vrlo zgodna djevojka, često idem do nje, mada imam zdrave zube sve..."
Na netu koliko sam ja primjetio nemaju GOMILU toga sto u ducanu zapravo imaju. Najbolje nazovi ili prosetaj tamo.
Prije nije bilo vodafonovih gluposti u mobu kupljenom kod Vip-a... Ja imam takav...Izvorno postao hypnotized.zg
Ako se od prije do sada nešto nije promijenilo i dalje ih nema...
Bilo je prije. Ja sam kupio cim su izasli (prvi u Pozegi) i imao sam to Vodafonovo unutraIzvorno postao Tito Puentes
iPhone 5s 16 GB
Ajmo onda pojasniti: a što to vodafoneovo točno ima unutra?![]()
u EM u planinskoj imaš sigurno jer je tamo EMMC tj. maloprodajni centar, tako da gore sigurno ima, a i pošto je uvoznik i najjeftiniji je!
imas uglavnom tu sve objasnjeno: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=14788
ako te nesto zanima, pitaj tamo![]()
iPhone 5s 16 GB
Imaju trgovinu i u Amruševoj ulici... Korak od Jelačićevog trga...Izvorno postao aksicni
@imatic: mmm... vidljivo od vodafonea nemam ništa... nevidljivo - ah, to može biti sve i svašta...![]()
u italiji dođe nekih 250e s povratom ive
u Austriji 1850 kn, s povratom poreza.
gdje ima u Austriji za kupiti K750 za 1850 kn kad se vrati porez ?
Jedva se nadje taj mobitel,jedva sam ga ugrabila,kupila sam ga u jednoj VIP prodavaonici na Velesajmu,cijena je 2500 kuna.
ej nemojte zuriti sad pocinje neka rasprodaja u italy a vi ste u blizini i mozete naruciti,devojka mog druga radi u tim i kaze da cena ce da bude negde oko 150 eura.rec je o k750![]()
![]()
![]()
Izvorno postao Nota
bilo je prije dva tjedna, dućan na granici, poslje Šentilja, ja se zeznuo da ga nisam uzeo, jer W800 u Vipu jednostavno nema ni za lijek.
Di je najbliza trgovina i jel to sigurno? TIM-ovi mobiteli nisu zakljucani, jel da?Izvorno postao smea
mislim da ni su, windovi ni su ni sam siguran ali saznacu....
Zadnji uredio smea : 14-02-2006 u 00:32
ma ako tko zeli ja mu nabavim K750i sa garancijom 1 god za 295€ nize nemrem jer tak frend prodaje.....
preskupo...
Ja sam svojega platila 2500 kuna
............ u Vipu?Izvorno postao Irena_zgb
Da u VIP-u
Frende nije skupo i nemoj pricati gluposti ti kupi takav mob za 200€ sto je bilo u oglasniku koristen i sve to bez garancije, ja sam ziheras neda mi se zezat, skupljo sam predugo te pare za taj mobitel da bih dobio smece....
kazem ti od frendice sogor to prodaje dobio sam ga za 295€ja sam prezadovoljan mobitelom i necu ga mjenjati ko ni onu N3310 sto sam imo 4 godine.... i kvit tko zeli taj mobitel odvojit ce pare jer ima garanciju i sve... i taj sogi je super lik postenjak nebi zeznuo sam tak nekoga....
uostalom 295€ ti je cca 2180 kn tak da opet prodes 320kn jeftinije skorom 50€ neg u ducanu.... a isto garancija i sve zivo.. u V)(P-u ti je zakljucan.. cuo sam da ce imati u onom u maximirskoj em kak se vec zove imati ce jedno 4 moba koja ce biti odkljucana za 2500kn od V)(P-a isto.... to je ovaj tjedan trebalo stici u taj ducan....
ja isto takvog novog, sa garancijom mogu imati za 1850 kn, tak da nemoj ti meni frende...
Bookmarks