najme stavljo sam neki skin prek p2k comandera i mob mi se zblokiro ja ljepo izvadim bateriju i od tad kad god ga ja upalim pojavi mi se hellomoto i dalje neče...kak to rjesit?????
najme stavljo sam neki skin prek p2k comandera i mob mi se zblokiro ja ljepo izvadim bateriju i od tad kad god ga ja upalim pojavi mi se hellomoto i dalje neče...kak to rjesit?????
A KAJ SAD TI GLEDAS�
flashaj ga...Izvorno postao Ifrit
ako ti ga konta P2K čak i ne moraš, samo stavi stari skin gore
i pazi na naslove
p2k ga neče prepoznat
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Izvorno postao Ifrit
e onda samo ubaci bilo koji flex za E1000
ok jel možeš malo pojasnit kako? i koji flex
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Izvorno postao Ifrit
flex, koji god imaš za E1000...
kako? sa PSTom ili RSDom
skino sam neki flex ali rsd ne prepoznaje mob a pst-om se neznam služit
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Probaj Sa smart moto. Kad su mi svi znali zakazat, on nije.
Ili ga probaj ručno prebacit u flash mod (* + # i paljenje istovremeno), pa ga tad probaj spojit na komp.
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
probo sam s rsd-om naravno nije upalilo...idemo dalje
Zadnji uredio Ifrit : 13-02-2006 u 00:49
A KAJ SAD TI GLEDAS�
sa SmartMoto neces moci da ubacujes flex...Takodje ako ti ga RSD Light ne prepoznaje nece ni neki drugi program,tako da samo ti pritiskaj *+#+ON dok ga ne prepozna(a hoce,osim ako nisi pravilno instalirao drajvere).Samo se nadam da se ovo nece pretvoriti u jos jedan Motorola Repair Studio thread.Izvorno postao Ifrit
Evo ti ova
Smart moto
iako mu treba sto godina da počne dovnload.
Usput, nek te ne zavara, ne treba ti smart clip, samo izaberi opciju pc flash i deri. Usput, u flex ti treba bit u shx formatu da bi ga ubacio na ovaj način.
Smart moto
Ovo ti je link od stranice za smart moto ak ti nebude htio radit ovaj link.
ludilo kak ga prebacit u taj format
A KAJ SAD TI GLEDAS�
misli da ču uskoro prodavat e1000 u djelovima 2>ja sam rds mi ga je prepozno i nekaj navodno radio (to je trajalo čak sekundu) ali nije bilo nikakvog efekta
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Ne mozes flex pretvoriti u shx...A sta ti je pisalo u RSD-u kad ti se pojavio?
Netočno. Postoje flexovi u shx formatu.
Evo ti primjera. http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=11253
Izvini ali dali znas nacin kako to da se uradi?Znam da takve stvari postoje ali nepostoji jos uvek program (bar koliko ja znam) sa kojim bi neko ne tako iskusan moga to da odradi...Izvorno postao darius
koji drajveri su potrebni ja sam ubacio motorolin cd i on me zatražio p2k drivere koje također imam ali nisu dobri javlja grešku. a rsd mi sad prepoznaje mob ali se ništa ne događa....
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Evo ti zadnji drajveri http://rapidshare.de/files/13183676/Drivers_29.rar.htmlIzvorno postao Ifrit
Kad ti RSD Light prepozna telefon otvoris flex pritisnes start,sacekas malo i to je to.
instaliro sam drivere al opet sve po starom rsd prepozna mob odaberem flex i kliknem na start i ljepo fino nakon jedne sekunde rsd veli da je gotov a na mobu sve po starom...sam ja to glup il kaj??????
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Pa onda ces morati da stavis neki mosterpack...
a to je???? i di tog ima za skinut google niš ne nađe
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Imas ovde http://www.motomodders.net/Default.a...180&view=topic
(moras biti registrovan na tom forumu da bi video stranicu)
Prvo flash-uj sa tim bootloader-om (osim ako imas vec taj bootloader onda nemoras,mada bi ti svejedno preporucio ga stavis),pa onda sa tim firmware-om.
da pogodim rsd? za popizdit sad me usb zajebava mob prepozna komp ali na kompu se niš ne događa ajmo mi ovako jel neko u blizini kvatriča da mi to riješi platim 50kn onome ko to popravi ja fakat više nemam živaca...a mob mi treba hitno a nemam zamjenski
A KAJ SAD TI GLEDAS�
2>ja Sam Ti Si Car Nakon Neznam Ni Ja Kolko Sati Rada Mob Mi Radi Care ImaŠ Gajbu Pive Od Mene
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Bookmarks