Ja sam to skužio na z520i slučajno, držao sam duže onako bez-veze kad ono prebaciIzvorno postao whiteboy
![]()
Evo na netu sam naletio na ovaj trik, koji je možda nekome već poznat, no meni nije bio i vrlo je praktičan.
Naime tipke za poglašnjavanje/stišavanje zvuka imaju (tjekom sviranja Media Playera) i funkciju prebacivanja na pjesmu prije/poslije BEZ OBZIRA u kojem se djelu menija (ili standby-u) telefona nalazili, te čak i kad je telefon zaključan. Dovoljno je samo malo duže držati pritisnutu tipku (bilo + ili -).
Ovo ergonomski proširuje walkman mogućnosti na K750i. Dobar štos, zar ne?
P.S. Navodno to piše i u uputstvima, ali tko to čita?![]()
Zadnji uredio whiteboy : 14-02-2006 u 01:58
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ja sam to skužio na z520i slučajno, držao sam duže onako bez-veze kad ono prebaciIzvorno postao whiteboy
![]()
Seriously?
e to sam i ja cistom slucajnosti skuzio jucer dok sam si iso poglasniti neku stvar od verana- popcorn (radio edit) pa ono drzim malo dulje mislim poglasnit ce malo po malo ono prebaci mi na drugu stvar tak sam ja skuzio a uputsva nikada ne citam .....
ovo mi tek 2 mobitel kaj imam. 1 mi bio N3310 do nedavno tocnije do proslog petka navecer od tada imam SE K750i za koj sam stedio pun klinac 5mjeseci.....
sada kada ga imam presretan sam totalno.... malo OT al sry to je kad je covjek sretan totalnohehe
sry admini...
Tako sam ja skužio da sa pomicanjem joysticka lijevo i desno može PREMOTAVATI pjesme i video!
P.S. Ne radi u stand-by modu.
to sam takoder skuzio .... hehe
Bookmarks