Da li ovo onda znaci da mobitel sluzbeno kod nas nece ni doci?Izvorno postao infosyncworld
A sto se cijene od 600€ tice, ako uopce sluzbeno dodje, cisto sumnjam. Bit ce ona puno visa.
ako me oči ne varaju ovo bi bilo super
http://www.infosyncworld.com/news/n/6282.html
znam da je bilo riječi o ovome na forumu ali kako se približava trenutak dostupnosti -moguća istina ove vijesti me ponovo veseli
abdbda
Da li ovo onda znaci da mobitel sluzbeno kod nas nece ni doci?Izvorno postao infosyncworld
A sto se cijene od 600€ tice, ako uopce sluzbeno dodje, cisto sumnjam. Bit ce ona puno visa.
Testis unnus, testis nullus!
ma hoće ali kao i obično naši operateri ,TV kuće i ini kasnit će s podrškom odnosno uslugama ali to smo već navikli-samo da ona uljetiIzvorno postao marko6630
![]()
abdbda
Osobno nisam previse impersioniran ovim mobitelom. Pogotovo sad kad sam vidio da nece imati rezoluciju ekrana kao i N80, nego 320*240. N80 mi se cini kao bolji izbor.
To bi značilo da neće doć nigdje. Ta DVB-H televizijka je još u testnoj fazi i pitanje kad će biti u komrcijalnoj.
ma ona mi je ludnica sam nek dođe pa može i bez televizijeIzvorno postao Drug Mile
![]()
abdbda
Brijem da u švabiji več nekoliko programam šalju i DVB-H. Samo za to moraju biti postavljene nove antene kolko zam, i signal je vrlo slab dok se npr. voziš u autu.
pa kolko je taj N92 uopće velik ? to mora biti više laptop nego Mobitel.
May the Force be with you.
N92 ti je 107.4 x 58.2 x 24.8 mm. Povelika u najmanju ruku. A i sta ce ti signal dok se vozis u autu. Bolje da pratis cestu![]()
svojevremeno sam čito da u Francuskoj ima 60 televizija koje rade program za mobitele-a sad meni bi ovdje i 1 bila mrak- navodno će T imati nešto takvo-nedaj Bog a možda se i obistini![]()
abdbda
T-mobile sprema IPTV. Tj pocet ce nuditi tv preko broadband mreze. To je u Ericcsonu u Zg u testnoj fazi vec dugo vremena, te se ceka pocetak pruzanja usluge. Navodno krece na jesen.
Zadnji uredio Drug Mile : 10-02-2006 u 10:10
po specifikaciji meni jedan od najboljih mobitela danas, a i puno ljepši od n90, nije tako ogroman.
600€ ne može koštati pri izlasku ni u ludilu, pa ni približno toliko. A i imati uređaj čiju (visoku) cijenu opravdava jedina funkcija koju nećeš moći koristiti mi je lagano bezvezan potez...
pa nebi se složio da je to jedini feature koji je zanimljiv kod njega i koji bi presudio kupovini.ali kako kažeš 600e, no way.
Ma fala bogu da ima funkcija zato što je symbian uređaj, ali će cijena biti visoka upravo zbog DVB-H-a...
mislio sam na feature tipa wi-fi...i inače me ne zanima izgled uređaja ali ovaj je dizajniran po mojem ukusu.
Slazem se. Sumnjam da ce biti best buy kod nas, ali i vani. Wlan ima i N80, te bolji ekran, kameru, manje dimenzije, a vjerujem da ce biti jeftinija od N92, te ce ranije biti dostupna.Izvorno postao frish-KI
Eto. N92 je (IMO) još jedan eksperiment. Podržava tehnologiju koja još "ne postoji" tako da postaje sama sebi svrha. Slično kao svojedobno 7110, podržaval je WAP dok ga ni jedan operater još nije uveo. OK, Nokia probija led i hoće biti pionir u novim tehnologijama i standardima, ali ja ne želim biti testni user.
Izvorno postao Drug Mile
Ma Tom ima metar i dvadeset, pa u njegovoj ruci izgleda vece nego sto u biti je![]()
Izvorno postao marko6630
![]()
E ali vidi ođe
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=167
Tek ovdje se vidi koliki je ekran, definitivno prava stvar.Izvorno postao Drug Mile
Ekraj je fizički veći ali manje rezolucije nego N80 ili N90. Zato je de facto lošiji.Izvorno postao rage99
Ali, jeste li vidjeli kolika je? Ista, možda za koji mm manja od n90.
Vjerojatno što Drug Mile kaže će biti jedan od pionira...
Mislim da je ne bih uzeo niti da je danas stigla u Mobis ili Oglasnik.
??? Meni se cini dosta veca od N90.Izvorno postao Mobyy
Mislim da sam negdje pročitao da je za par mm manja i lakša od n90.
Bookmarks