Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 5 od 5
    Svježe registriran
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cannon A520 vs. Sony S60(80), jaako hitno!

prije svega pozdrav svima!
    u naslovu je sve. nakon par dana neprekidnog pretraživanja izbor je spao na jedan od ova dva. jedan od razloga je,naravno, da spadaju u isti cjenovni razred. dosta mi je stvari još nejasno, pa ako može par pojašnjenja što jednostavnijih(za jednog početnika kao mene) i bržih, jer moram do kraja tjedna u shopping.

pa da krenem!
    cannon mi se čini OK, al je na njega 1.g. garancije i ograničen je s snimanjem klipova na 30s. sony ipak ima garanciju 2.g. i nema ograničenja s snimanjem.
    malo sam se raspitao i saznao da je servis od sony-a(u mom gradu,ST), a od cannona u ZG-u. znači još jedan plus ako se nešto i dogodi.
    o nekom snimanju nemogu da i govorim jer sony pri 640x480/30frameova zauzme 256mb za nekih 2min, al ipak pri 15frameova mu je moguće, na nekih 256Mb, snimiti oko 10min. znači, još jedan plus.

da sad ne pretjerujem s pitanjima odjednom, molim odgovore pa da mogu nastavit s pilanjem stručnih ljudi

unaprijed hvala svima koji pomognu meni neznalici!!!!

Svježe registriran
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    molim vas, nek se samo netko ne naljuti jer vidim da je ovoj temi već bilo riječi.

Too old for this Sh**!!! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdriveTagger First Class

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    S.G.S23Ultra/ G.Note10+
    Operater
    Telemach/Congstar
    Godina
    38
    Bodovi
    91.794
    Nivo
    73
    Bodovi: 91.794, Nivo: 73
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ...ovako, imam S80 i veoma sam zadovoljan... istina, A520 nisam probao, ali mogu reći da me ovaj sony jednostavno oduševljava što funkcijama, što kvalitetom slika... i da, napravio sam kratku recenziju svoga fotica pa pročitaj - http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=10930 ...

...a onako za informaciju, u ve-milu su dobili Sony DSC-S600 sa 6Mpix i 3x opt. zoom, za 1.259,00 kn, više o tome ovdje - http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?sifra...48575834272462 ...
    ..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..

Too old for this Sh**!!! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdriveTagger First Class

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    S.G.S23Ultra/ G.Note10+
    Operater
    Telemach/Congstar
    Godina
    38
    Bodovi
    91.794
    Nivo
    73
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao gplasc
    molim vas, nek se samo netko ne naljuti jer vidim da je ovoj temi već bilo riječi.
    ...i kao što si sam rekao - http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=11192...
    ..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..

Svježe registriran
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo, gledam ga i nije mi uopće jasna cijena(s obzirom da piše 6.0).
    gledam na sony.hr da malo bacim usporedbu, al ovaj model uopće tu ne postoji. jel znaš što, usporedbe radi u odnosu na S60(80), koje su promjene?
    po izgledu podsjeća na S40.

*****o kartici
    odmah da pitam vezano za kartice. dal S60 može primiti i DUO PROkarticu?može malo pojašnjenje?u čemu se razlikuju ona i PRO?
    PRO DUO 1GB dođe 700kn, pa bi se najvjerovatnije i odlučio na nju ako krenem na sony-a.

*o baterijama i punjaču
    ako je jedina razlika između S60 i 80 u punjaču i baterijama, jel razlika od 200kn dovoljna da se mogu uzeti baterije i punjač bolji nego što dolaze s S80.
    u 80 dolaze :"Dvije AA nikal-metal-hidridne baterije (NH-AA-DA), punjač za baterije (BC-CS2)". dal su ove baterije dovoljno dobre il bih opet trebao uzimat i bolje baterije.
    piše da mogu ići:"Dvije AA nikal-metal-hidridne baterije, dvije AA alkalne baterije, dvije ZR6 AA oksi-nikalne primarne baterije, NP-NH25".
    ako NP-NH25 najbolje onda bih i njih uzeo, cijena oko 100kn.
    uuu ko`lko stvari sam napisa

evo link za S600 sa specifications, pa ako netko mogao reći je li bolje od modela 60, tj. A520!
    http://www.sonystyle.com/is-bin/INTE...me=specs&var2=
    Zadnji uredio gplasc : 06-02-2006 u 23:13

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove