koliko znam za win2005 pogledaj ovdje www.buzzdev.net
od danas sam ponosni vlasnik a ni sam nemam dume kaj sve mogu s njim-pokušao sam prvo pročitati forum i skinuo sam puno MB preporučenog sadržaja i ništ od toga ne šljaka već mi poručuje da su failovi oštećeni-
jel ima neko nešto dobro za moj strojčić a da radi- WM5 -naravno![]()
-molim oprost ako postam na krivom mjestu ili dupliram (nisam našao a tražio sam kako znam i umijem) ili ako treba nek mod premjesti gdje treba![]()
abdbda
koliko znam za win2005 pogledaj ovdje www.buzzdev.net
inače većina aplikacija za win2003SE bi ti trebala radit na win 2005
zahvaljujem a kako nisam spavao do jutra -naletio sam na dosta korisnog softvera ali se teško ili nikako spajam na svoju kućnu dsl vezu ,prepozna ju ali kažem teško ili nikako mi prolazi ulogiravanje a koristim ispravne korisničke podatkeIzvorno postao Skyward
abdbda
nočas sam se normalno spojio na kučni vlan a sad me zanima jel netko zna cijene ili gdje se može nabaviti povoljnije GSM, GPRS Modul jer sam naišao na cijene koje nisu normalne![]()
abdbda
a kako se spaja modul,zar nije preko compact flesh utora kojeg 1950 nema?
Ima integrirani.Izvorno postao sodom
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Mislim da nema za SDIO, a ako ima, cijena je sigurno visa od 2000kn.Izvorno postao abd
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
ima sdio ali nema compact flesh slotIzvorno postao rospaya
Mislio sam na integrirani Wifi, a ne CF slot.Izvorno postao sodom
www.gadgethive.com
@abd Za WM5 možeš si pogledati i ovdjehttp://www.pxdxa.com/thread.php?fid=37
našao sam ovih dana na nekoj stranici (naravno da nemam pojma više kojoj) kako ima gsm,gprs modul a ide s gornje strane gdje ja sad umećem memorijsku karticu(1GB) a kod nekakve naše firme sam naletio na podatak da to cijene 5000kn pa me skoro srce trefilo a sad idem na stranicu koju mi je preporućio skyward- fala![]()
abdbda
morate mi odat priznanje jer se mucim postati s Ipaqa ,inac sam ga uspio nadograditi upravo sada od doma a radim na skidanju novog FW za VM 5 ali se naravno placa pa kalkuliram
abdbda
cijelo vrijeme pokušavam na net-u naći pouzdane izvore za hp ipaq pa sam se čak učlanio na tzv.razvojni forum
dakle nadogrdnje za ipaq postoje (gsm,gprs) u formi kučišta ili kartice i sve je to lijepo ali nikako da ustanovim jeli moj 1950 podržan jer u oficijelnim brošurama ga nema a oni surađuju i s tzv. trećim stranama pa sad pokušavam od nemila do nedraga
svaka pomoć je dobrodošla u smislu smjernica gdje bi mogao tražiti
prije sam spomenuo stranice naše firme ali danas gledam da taj dodatak nemaju
abdbda
super je kaj mi niko nemre reć odgovor a zato sam ga i htio zamijenit s jačim a kako izgleda ne hoda ni to za sada pa opet tražim odgovor![]()
abdbda
Nažalost ja sam trežio ali nisam našao ništa. Ako nađem javim
![]()
Evo našao nešto. LINK
čovječe da te nema trebalo bi te izmisliti imaš od mene neznam alkoholIzvorno postao Skyward
![]()
abdbda
thanks na ovome, ovo je WM2005 za moj 1940??
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
@ Bronth za tvoj je ovaj LINK
Postoji Wm5 za 1940?! Ja sam nasao jedino WM 2003 za moj Acer n10...
www.gadgethive.com
Nepostoji, ovaj link koji sam dao Bronthu je za WinMobile 2003SE
ja sam uspješno nadogradio svoj Ipaq s novijom verzijom VM 5-ice a od prije sam nešto sam i sve u svemu ja sretan![]()
abdbda
Super, drago mi je da sam pomogaoIzvorno postao abd
![]()
moram primjetiti da su tvoji naputci,prijedlozi i sugestije uvijek prava stvar tako da mislim kako ćeš s obzirom na godine (a ja sam puuuuuuno stariji ali se bavim nečim sasvim različitim) i naravno uz dosta nauke izrasti u autoritet a time si osigurati (ako već nisi) super plaćen posao informatičke ili tako neke struke - samo naprijedIzvorno postao Skyward
![]()
![]()
abdbda
Bookmarks