Bolji mob je D600. Motorola je za mene prezenska i prelomjiva makar je za zenske odlicna.
evo ja danas dogovorio kupnju v3x i treba mi stići za nekoliko dana.posto cu sasa biti ponosni vlasnik i d600 i v3x moram se odluciti koji cu koristiti pa tako dok se lično ne upoznam sa v3x mozete mi reci koji je bolji i i da li je netko uspoređivao ova dva modela.sa v3x se dobije mmc od 256 kabal cd.kostat ce oko 2700 kn
Bolji mob je D600. Motorola je za mene prezenska i prelomjiva makar je za zenske odlicna.
di si to uspio nac za tu lovu?
e da ti je znat
U navedenom izboru priklonio bih se D600. Ali ako vec imas 2700kn za potrosit, najbolji izbor bio bi ti N70.
Testis unnus, testis nullus!
sam n70 je po funkcijama fenomenalan ali o tome se ne priča (vjerovatno sonyck više traži izgled)
a odove dvojke definitivno d600 meni osobno ljepši a i bolji ali v3x mi nekako izgleda ko hostija iako je od čvrst ali činjenica je (koliko ja znam)da motorola nema neki dobar softwere a samsunzi imaju dobar
di mos nabavit n70 za 2700kn
U OglasnikuIzvorno postao sonyck
![]()
Testis unnus, testis nullus!
po svemu mi se više sviđa motorola a ako tražite ženski izbor onda je to upravo D600 jer po izgledu i kao nasljednika D500 upravo su ga one rado kupovale i u većem broju
abdbda
bojim se kliznog mehanizma nad600,zato v3x.
Zar mislis da je preklopni bolje rijesenje????Izvorno postao zmija
ma sve je to isto... al v3x nebi uzimao jer nije atraktivan budući da nije tanak kao v3... jer v3 je velki plus bila njegova debljina...![]()
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 05-02-2006 u 00:54
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
D600.
Motorola mi se ne sviđa
a imam i v3..
software ološ.![]()
znači d600 pobjeđuje a sta kazete na ono sto v3x ima neki 3d ubrzivać ili tak nešto nešt za igrice
mislim da je to vise marketinski.
slažem se...uostalom brzo mi dosade te igrice...bilo java ili koje god skinem...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
...pa čuj, ako ćeš kupovat mob jednim djelom zbog igrica, D600 onda nije za tebe... zašto - jer taj mob spada u poslovnu klasu i nije za igranje...Izvorno postao sonyck
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
nisi me razumio ja kazem da je v3x bolji za igrice informativno radi kužiš ja neigram igrice ni na kompu a kamoli na mobu.d600 sam uzeo zbog dobrog dizajna i funkcionalnosti i zbog offica,tv-out
Sorry, no ovdje si pogriješio.Izvorno postao Eminem
Trenutačno za D600 ima preko 120 igara koje rade full screen,
i ja koji koristim D600 već par mjeseci može reći da je za igranje predobar.
tako je.bilo bi ga pogresno nazvati samo poslovnim modelom,iako mu je to prvotna namjena,ali zbog fantasticnog zaslona vrlo je pogodan i za igranje.
slažem se u potpunosti
...dobro, moja greška... NHF...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks