Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 4 od 4

Hybrid View

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    SE t630
    Operater
    ViP
    Godina
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

super talent memorija-iskustva????

Zanima me kupnja gore spomenute memorije, 2*512 CL2. No, kako kod nas nema supertalenta u dual channel kitu interesiraju me vasa iskustva jer sam na netu naletio na par izjava po kojima je tesko upariti dva super talenta da rade kak spada..pa sad jel to patka ili nije...i baš me zanima da li bi mi u ducanu (adm,ve-mil,autronic) priznali i zamjenili memoriju za neki drugi modul u slucaju da se sistem ruši ili bi me otkantali s izjavom da koristim single channel..
    hvala na odgovorima
    "...moja zubarka je vrlo zgodna djevojka, često idem do nje, mada imam zdrave zube sve..."

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    MOTOFONE
    Operater
    T-mobile, Tele2
    Godina
    38
    Bodovi
    21.706
    Nivo
    35
    Bodovi: 21.706, Nivo: 35
    Bodovi: 21.706, Nivo: 35
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pa prvenstveno ti ovisi o ploči. Što se tiče DC, nikad mi se nije dogodilo da 2 pločice nisu mogle raditi... To se možda razgovaralo o jednom ST i da je druga bila nekog drugog proizvođača.
    Inače ST je dobra memorija i sasvim će dobro služiti. Čak ju možeš i dobro zaklokati. te znam da je meni jedna radila na CL1.5 na oko 400 što je jako dobro.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    SE t630
    Operater
    ViP
    Godina
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ploca je..zapravo, biti ce asus A8N-e..a za talente sam cuo da rade pri "finim" latencijama zato me i intrigira kupovina istih..a dodju par 100kn jeftinije od corsaira....kupit cu u istom ducanu maticnu i memoriju tak da ih poslije mogu zajebavat ak bude nekih nekompatibilnosti...
    "...moja zubarka je vrlo zgodna djevojka, često idem do nje, mada imam zdrave zube sve..."

Super-forumaš
    Datum registracije
    Aug 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cl2 je dobra memorija . za amd-e i pse najbolje niske latencije koje ta mema daje

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove