treba mi hitno pomoc...imam nokiju 6280...kad ukucam pin,na kratko se upali onda dodu na ekran neke ctre onda se ugasi i sam se upali..to ide tri puta onda je skroz zgasen.....sta je to?
Tko mi moze brzo pomoci??????????? plez...![]()
treba mi hitno pomoc...imam nokiju 6280...kad ukucam pin,na kratko se upali onda dodu na ekran neke ctre onda se ugasi i sam se upali..to ide tri puta onda je skroz zgasen.....sta je to?
Tko mi moze brzo pomoci??????????? plez...![]()
Moj stari nick je bio: nokman
Mislim da ti je nesto sa softwareom, najbolje da odes u servis i da ti stave novi. To se meni desavalo, crkavale kartice i tijekom slusanja music player ekran se zacrnio i otiso u servis i sad sve u redu.
kaj to kosta?direktnu u nokia-service ili privatno?
netko iskustvo ili netko tko to u zagrebu radi????
Pa valjda Mobis electronic, meni je tamo servis. Ako imas garanciju besplatno, ako ne neznam koliko je.
garanciju od teleray/slowenija ....znaci nista?
netko reci kaj bi kostalo.....??
pa ak netko u ZG to radi nek mi javi< .....trebao bi za sutra..
Ja imam sličan problem sa 6288. Međutim ja ne dođem do pin-a već kad je upalim napiše mi nokia i onda ide identična radnja kao i kod tebe.
Ostavio sam je na servisu i serviser je pokušao ubacite drugu verziju softvera i fleširat je ali nema pomaka. Još mu je ostao flet kabel i to je to. Mobitel mi je to napravio iz čista mira. (nije padao nikad, nije bio u vodi, nisam ga spajao na PC, ništa što bi ga moglo uništiti).
Ako doznaš išta molim te napiši jer ću izludit s tim aparatom.
Živi danas, tko zna šta će biti sutra!!!
ja sam imao isti problem zamijenil mi čip za napajanje.
i trenutno sve uredu.
Bookmarks