Da li je moguće slati instalirane aplikacije u mobitelu preko bluetootha na drugi mobitel? Probao sam nešto u FExploreru ali neuspješno.
Da li je moguće slati instalirane aplikacije u mobitelu preko bluetootha na drugi mobitel? Probao sam nešto u FExploreru ali neuspješno.
Zadnji uredio rage99 : 02-02-2006 u 22:46
u photo rite imas u opcijama share photo rite i kad ju kliknes pojavi se via bluetooth e sad ne znam da li je to sto zelis a to nemaju sve aplikacije samo one malo bolje
a ne znam da li postoji neka aplikacija koja bi slala oderedjene aplikacije koje ti odredis
DUKE II CMGSN
ja mislim da se instalirane aplikacije ne mogu slati.
Čemu služi onda InstantSisIzvorno postao zerobravo
![]()
Izvorno postao Sa DotSIS-a
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
...instalirane aplikacije ne, dok instalacijski file (.sis, .jar) da...Izvorno postao rage99
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Šta onda ako ja pošaljem sis datoteku na drugi mob treba je samo instalirati, ili ništa od togaIzvorno postao Eminem
Zadnji uredio rage99 : 02-02-2006 u 23:14
to je isto ko na kompu, pa ne može se instalirani program kopirat i prenest negdje drugdje, a što je sa registryem, windows, on se svagdje raspakira, tako i ovo pa symbian je operativni sustav....
ako posaljes .sis to je instalacijski file isto kao kad posaljes sebi s kompa instaliras i to je to
DUKE II CMGSN
Pokušao sam poslati iz E:/system/install ali mi napiše Unable to send protected objects
InstantSIS može slati skoro sve instalirane programe na drugi fon.
evo i ja sam sad pokusao takodjer mi napise isto...probao sam i otvorit datoteku pa kopirat na karticu ili telefon pa onda poslat ali caže mi corrupted data.probao sam poslat i iz inboxa ali nema niti opcije u inboxu za slanje putem BT-a
a evo odgovor je stigao u medjuvremenu
DUKE II CMGSN
zar ovdje nitko ne ferma vukija i sms freaka?! mislim ljudi su dali konkretan odgovor...alikacija instantsis je riješenje i napravljena je upravo za ovo....programi koji su instalirani na mobitelu preko nje se mogu poslat na drugi mobitel u obliku instalacije (nisu podrzane sve ali vecina aplikacija jest)
Tako je! InstantSis
btw Zasticene filove saljite ProfiExplorerom. Dobijete ga kad instalirate ProfiMail.
A zaštićene datoteke su:Izvorno postao tbenosic
.sis
.jar
.png
.mid
.awb
I još neke ali im neznam ekstenzije jer ih ne koristim.
Ma da png je zasticen, a jpg nije Ovo cu provjerit.
E da a sta je awb? Noviji sam kod symbiana.
.jpg nije tako da korisnici mogu slat svoje fotke snimljene kamerom na komp i druge telefone,a .awb je neki audio format sličan .amr-u.Nisam ga vidio nigdje osim u Njokama.Ima par tvorničkih melodija u tom formatu(ona Formula npr.).
Tako dakle. Mozda idem offtopic, al da te pitam jel stvarno postoji nekakva java aplikacija (navodno drmpackager ili tako nesto) pa da s njom mozes maknit te drm zastite i da se onda mogu slat svi fileovi bez profimaila?
kad se govori o slanju?! oću od frenda prebacit asphalt urban.......i sve prebacim i onaj file od 11mb-a oću iz inboxa prebacit sa cut u e/system/apps.... ali jednostavno Fexplorer rikne i .jebe mi cijeli file..a pošto imam karticu od 32mb-a nemogu copy/paste jer imam slobodno 8mb-a,kak da to prebacim? ili mogu nekak vidjeti te foldere preko pc suita???
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
u C:\SYSTEM\MAIL pa u nekim folderima imas taj file sto si primio.
Bookmarks