dobra cijena...neznam kakova je ova 1,2mpx kamera nek netko stavi neku fotku uslikanu sa njom!!Izvorno postao CyberLord
Baš gledam nešto ovih dana, vip je (možda i greškom) snizio cijenu E1000 na 950 kn. U slučaju da se pretplata uzme, još je i niža cijena...
No, naravno, tu je i novi igrač, v3x, sa cijenom od 3290 kn...
Vrjedi li v3x toliko više? Ima li stvarno tako značajnih poboljšanja u softveru? Na stranu to što je kamera 2.0 Mpx i što ima 64 MB interne memorije...
Zanima me čisto funkcionalnost...
Tko pod drugim jamu kopa od mača i pogiba
dobra cijena...neznam kakova je ova 1,2mpx kamera nek netko stavi neku fotku uslikanu sa njom!!Izvorno postao CyberLord
evo ja baš imam jednu..i vrijedi svake kn....između v3 i ove je razlika nebo i zemlja...po meni dosta bolji od d600,sigurno..od ekrana ,kamere,zvučnik je tu negdje....
ne isplati se dati toliko više, vjeruj miIzvorno postao CyberLord
cijena mi je taman nebih dao ni kune vise za taj mobitel a ni bilo koji drugi to je vrh koliko dajem
Da, i pretpostavio sam da će te se složiti kako ne vrijedi te razlike...
A onako OT, koja je verzija softvera za E1000 najbolja? Gledao sam malo, ali nema previše o tome...
R26LD_U_83.39.24IIzvorno postao CyberLord
ta radi OK
Samo mora bootloader da se menja pre ubacivanja R26LD MP-a
E1000 spada u kritične serije Motorole što se flasha tiče, često umru na kabelu, zbog novog secure sustava iz Motorole...Izvorno postao JA_SAM
treba puno više paziti no na starijim serijama poput v500, v550 i sl
Ja imam pitanje za v3x dal se popravila BRZINA da nije spor ko recimo v550 kad listas po imeniku,slikama,kad treba spremit sliku i slicno?
definitivno je! radi kao urica...
stvarno je stroj mob,bez pretjerivanja...
V3x je ok mob, mozda malo prevelik, ali i dalje pun musica i nelogicnih motorola menija.Izvorno postao smogovac
Npr.: kako poslati file sa V3x preko bluetootha?
Probao sam sve zivo, cak se spojio sa drugim mobom, ali i dalje slike i sl. mogu poslati samo kao MMS...
Blah, ipak je nokia kompletan proizvod.
Samo gas!
odabereš sliku, menu>kopirajIzvorno postao peki
Zahvaljujem.
Ovo je dokaz da je motorola funkcionalna samo uz ovaj forum![]()
Samo gas!
kaj onda, se isplati uzet e1000 za te pare? e da, i pitanje. jel e1000 symbian?
ne, E1000 nije niti smarthphone, ima "normalni" osjel e1000 symbian?
ima jako usavršeni motorolin soft koji je po meni nešto najbolje što se dogodilo.... šmrc... da pustim koju suzu![]()
Jebote, pa di ja gledam! sad vidim cijenu od 950 kn i idem odmah sutra po nju!!!! Jel to 100% da nije pogreška???
Zadnji uredio GoGs : 20-03-2006 u 23:10
Nadam se... jerbo čim osposobim svoju v360 (nadam se sutra) kad na faxu dignem flash, i sam idem po E1000...
Ajde ima li netko polovnu???Dajem PS2 za E1000!!!
kolega, ovo ti je krivo mjesto za takve razmijene! za to ti koristi podforum "Oglasnik"!!
Poštovanje
I kaj, jel kupil ko e1000, dal vrijedi tu lovu?
Kak stoji s otkodiravanjem pošto sam ja Tmobile.
oko 100 kn ti je dekodiranje za E1000. može se samo kod osobe sa nekim boxom. Vrijedi taj i više.
Jel v3x ogranicen na 30sec videa il se moze vise,kakav je video?dal se dobiju slusalice sa njim?
Bookmarks