zanima me jel netko zna da ima takav dućan koji mijenja stare mobitele za nove, konkretno me zanima za zg...
zanima me jel netko zna da ima takav dućan koji mijenja stare mobitele za nove, konkretno me zanima za zg...
Ja znam da postoji na zagrebačkom autobusnom kolodvoru koji otkupljuje mobitele.
Čuj, to ti se baš ne isplati jer ti maksimalno snize cijenu. Najbolje ti ga je prodati preko vlastitog oglasa, a onda kad dobiješ pristojniju cijenu, kupi nešto novo.
ok thx, ovo na kraju kaj si napisao kupi nešto novo si mislio....?
Kad se "riješiš" starog moba, kupiš novi. Isplati se pričekati na oglas jer možeš dobiti do 50% višu cijenu nego u tim dućanima što otkupljuju mobitele.Izvorno postao Vex
imaš tu kod mene na trešnjevci jedan
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
di na tresnjevci?
preko puta parka stara trešnjevka
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
jel mi možeš reći točnu adresu jer sam na drugom kraju grada pa mi nije poznata baš trešnjevka....
javim ti sutra točnu adresu, kad budem prolazio pored togaIzvorno postao Vex
imas i nasuprot parka zrinjevac. mislim da se zove "Bobo" ili tak nekak.
ok thenks!!!!!
adresa ti je ozaljska 50
ok hvala!!!!
Bookmarks