Slanje sms sa fiksnog.... napokon! Baš me zanimaju planirane cijene.
Evo javljam se iz "Moderne galerije" preko puta hotela Bonavia u Rijeci sa "Dana HT-a".
Imaju prezentacije usluga i proizvoda od kojih moram istaknuti slanje SMS-a sa fiksnog telefona(i sam sam primio jednu poruku,malo zbunjuje broj pošiljatelja: 051).
Sad idem pokušati nagovoriti hostesu za fotkanje sa 3650,pa nek mi pošalje sliku preko blutut.
Inače je u gradu 30´C u hladovini pa ni ventilatori koje su stavili ne pomažu u hlađenju.
Da bar mogu staviti koju sliku![]()
Slanje sms sa fiksnog.... napokon! Baš me zanimaju planirane cijene.
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
Ima li uvjeta za SMS sa fiksnog tj. treba li ISDN ili kako ću ako mi telefon nema ekran'
Ne treba ISDN samo bežični telefon koji podržava slanje i primanje SMS-a(ovdje imaju Gigaset S1,i onaj jeftiniji model i još jedan od AEG-a sa velikim ekranom),a bio sam zločest i provjerio koji je broj SMS centrauglavnom je pozivni Švedski.
Švedski?! Nego jer postavljena izložba fotografija sa zadnjeg ht-ovog natječaja? Planirao sam sudjelovati ali nisam imao sreće na cesti pa mi to baš nije bilo prvo na pameti.
Neka caka je u pitanju,ne pokušavam saznati više jer mi to sigurno nitko nebi htio reći.
Izložba?!E to nije ovdje,mislim da su nju postavili u Zagrebu(ipak je tamo središte).
Dođi sutra ako stigneš,od 10-18h traje ali evo ja tipkam još uvijek po nekom HP-ovom laptopu i šaljem postove.
A mogli bi se i upoznati,ako nije problem ili želiš sačuvati anonimnost.
Da rekli su da će izložba ići po hrvatskoj. E vidiš možda se zaletim pa možemo i na cugunego do kad su ti dani? Ako dođem doći ću ujutro jer popodne idem u lukovo u lovački na mommmačččku!
![]()
Aha sutra je zadnji dan...
bio sam u cetvrtak na otvaranju...nazalost bilo je samo za VVO pa se nisam nikom niti javljao... aham, smjestaj je bio prekoputa
cool mi je govornica- probajte si poslati mail - dolazi se terra.es!
Ohooo,znači smještaj preko puta,fino fino.(jel ono bio tvoj 911 cabriolet parkiran ispred)
Idem sutra uzeti jedan bežični i sjest za neki laptop(pa skidati sw za T68 i neku temicu sklepat pa poslat preko IC) surfati i slati SMS-ove.Osjećat ću se kao kod kuće![]()
Kod nas u Splitu su se bili smontirali u podrume onog cara, moram priznati da mi je promakla ona govornica, ostalo je bilo picikato, mada dečko koji mi je pokazivao MDA stvarno nije još savladao gradivo a ni u uređaju nije bilo SIM-a???
Vratio se ja sa momačke![]()
![]()
![]()
kak je bilo
Ako si gladan pojedi nesto
Ti se bar sjećaš gdje si bio. Ja se svaki put resetiram.Poslao: viki2win
Vratio se ja sa momačke![]()
![]()
![]()
Imam i ja blackouta ne brini. Isprekidao sam se medovačama. Više nikad!!
Ako netko ima DECT bažični telefon sa podrškom za SMS neka mi se javi pa ću mu na private ili mail poslati broj SMS centra,da isproba jel se može slati.
zar je free?
Imam ja samo...isplati li se probati? Ajde pošalji mi ga na privat pa da probam![]()
Bookmarks