ne, nažalost, ta stvar šljaka samo na triplets motorolama
Jel moguće na Motoroli V360 namjestiti da kada pišem SMS onaj counter znakova u desnom uglu ide od 0 pa na više, a ne da mi ide od 450 prema nižim vrijednostima. Hvala
ne, nažalost, ta stvar šljaka samo na triplets motorolama
lol, pa to nisam znao! to mi je malo čudno da ne ide! jel ide na R376 i R374?Izvorno postao Inovator
ne, samo triplets...Izvorno postao GoGs
na x550, odnosno R376 modelima, kao ni na V3 (R374) ne radi...
funkcija nije podržana u flashu
dobar nedostatak. to su mogli komotno ispraviti sa novoizlazećim flashevima!
mozes mislit sto ce se potrudit oko toga kao i oko vibro &zvono na tripletsimaIzvorno postao GoGs
sve novije verzije nikad nisu davale nijedan novi feature, samo ispravak bugova...Izvorno postao jdabic1
da su na triplets omogućili skinove, vibro+zvono i sl, šta bi onda trebala R376 serija...
sitnice čine razliku
vibra+zvono nisu ni na ROKR stavili to mi nekako nema smisla...
Ma sve mi je to jasno al ovo je po meni najosnovnija funkcija na neka napredna stvar tako da mi je to malo jadno sa njihove strane!!!Izvorno postao Inovator
to bi teoretski značilo da kada bi mogli editirat flash, mogli bi i ubaciti skinove?Izvorno postao Inovator
Izvorno postao GoGs
teoretski, da.
za prikaz skinova nije potreban drugi hardver, kao recimo za snimanje videa.
no, ovdje bi se radilo o malo jačem editiranje, jer bi se trebalo promjeniti adresiranje
promjena flexa je dječja igra, ali flash je već druga priča... ali kad bi izašao neki jaki tool za flash, sa pol snage bi se dalo riješit! no nećemo više offtopic![]()
znaci na e550 se to moze promijeniti?Izvorno postao Inovator
Jel mozes objasniti na koji nacin ?
I kako si sad iz ovog posta skontao da radi na e550?Izvorno postao Inovator
iskreno ... neam blage veze
Bookmarks