Na D900 nema internet opcije za java svijet!(i naravno da nemožemo upisati one postavke koje se prve traže kod onih koraka za instaliranje jave!) To ima samo na D600! Dajte neku ideju kako na d900 instalirati java igrice...! hvala
Napisali ste da kod instalacije java igrica možemo koristiti postavke iste kao i za d600 ali NEMOŽEMO! Kad odem u: aplikacije/java svijet...nema menia ni mogućnosti upisivanja postavka za java svijet! To na početku nemogu upisati i vjerojatno me to muči i na kraju piše:Greška pri instalaciji...! Pomozite!!!!! unaprijed hvala!!
Na D900 nema internet opcije za java svijet!(i naravno da nemožemo upisati one postavke koje se prve traže kod onih koraka za instaliranje jave!) To ima samo na D600! Dajte neku ideju kako na d900 instalirati java igrice...! hvala
Evo probaj ovo, pa ak nece, neznam, potrazi u googlu, mozda je netko naisao na slican problem...
LINK
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Nemogu napraviti taj prvi korak jer nema na d900 opcije options u java svijetu! Zato mi ne pomaže taj link...
sta sve imas ponudjeno u izborniku aplikacije?
Aplikacije: 1.mp3 player, 2.Diktafon, 3.Uređivanje slika, 4.Bluetooth, 5.Java svijet!! I nema nikakvih opcija vezanih uz java svijet! Ne kužim kak je moguće da su napisali da je isto ko i za d600...! Imaš kakvu ideju? ps.jer svi usmjeravaju na taj link na koji si me i ti i piše da je to i da d600 i d900 a nemoguće jer nemogu napraviti taj prvi korak(upisati te postavke kod java svijeta)! A postoji 100% neka fora...
sta ti se sve pokaze kad otvoris java svijet... mislim da moras doci do dijela gdje ulazis u igricu, onda stisni opcije pa postavke ili nesto slicno...
Kako nemas... Stavljanje Java Igara i aplikacija na D900 je isti princip kao i na D600.
Treba ti :
PPPSoftLink !!!
JavaUploader !!!
Onda pod tajnim *#8999*8378#
evo ti jos jedan link na forum, lik isto kaze da nema opcije, pa pogledaj sta mu kazu... LINK
nema pomoći...
Gle, pod tajnim menijem *#8999*8378# ides na java
Tamo ces odabrat BL ili USB. tu ćeš odabrat USB.
Onda PPPSoftLink podesit na portove i njegove postavke koje su kao i za D600.
Da bi prebacio igru ides u javaUploader i u njega ćeš unijet Igru ili App koja je u jar ili jad.
Onda ides ponovo u menij *#8999*8378# i tamo ćeš ili na Upload pa ćeš uploadat App ili Igru da bi imao na mobaću.
Btw. kad uploadaš igu onda je Uploader automatski instalira.
Uz patch VoodooJava ti ne treba ta procedura nego ga automatski sa tvog mobitela instaliraš, prevedeno skineš si app ili igru na mem karticu ili mobać pa je instaliraš.
Dok upišem taj tajni meni otvori mi se "TEST NAČIN" I u njemu nema opcija"Java"
Niti Bl ili USB!!!
#*5737425# taj kod koristi
*#8999*8378# ovaj otvara test način na d900..nije kao na d600
znači ti imaš d900!? ajd mi please reci kak si točno instalirao java igrice! Unaprijed hvala
Imam isti bed! #*5737425# utipkam, ali kad idem na učitavanje javlja mi grešku! Prebacio sam na USB!
Naravno, i ja imam D900!
I meni je tak bilo.Al ja sam se pomirio s time...i ovako nikada nisam upalio ni jednu igricu na njemu..
Na D600 sam uspio bez beda! Al ovaj ima neki zajeb na javi, očito. Definitivno postoji način ali dok ga netko otkrije, pa odluči podjelit s nama...
Nacin je isti, ako se vec ne varam da vec postoji tema di se diskutiralo te pomagalo oko Java Upload na D900.
Bitno je da se kod PPPSoftLink podese portovi te postavke da bi ti priznao Upload bez prekid.
*#8999*8378# Tajni meni di sam odlucujes dali ce preko USB ili BT.
USB je preporucljiv.
Prije svega tog podesavanje treba se aktivirat JavaSerialUpload = #*536963#
Dok sam imao D900 tu proceduru sam vrtio 100 puta i 100% uspijeh.
Eto dok mi se ne vrati D900 nazalost necu vam moci nas Firmware podesit na patchove. Kao Voodoo Java patch, taj patch aktivira u Firmware da se direktno otvara menij za daljnu upotrebu java apps te da si sami mozete iz vaseg foldera izabrat rar ili jad te ga pokrenut u instalaciju. Znaci nema vise kerefeki da se mucite port podesi tu pa kod tu i tak dalje.
Obrisanooo...:::
Zadnji uredio ..:|AnyCall|:.. : 13-03-2007 u 21:25
#*536963# kad to ukucam dobijem : Serial JAVA others diselbe
"Bitno je da se kod PPPSoftLink podese portovi te postavke da bi ti priznao Upload bez prekid." DAJ MOLIM TE OPIŠI SAMO TAJ KORAK! Koje su postavke i gdje točno upisati da bi funkcioniralo!
Bookmarks