Znači tražim koji mi je mob isplativo kupiti do 2500kn (mora biti NOV i mora biti iz Dućana (tmobile, mobis....)). Crnjaci ništa jer imam neki "bon" pa mogu uzet mob ili nekaj do 2,5k kn al u dućanu.
Hvala
Znači tražim koji mi je mob isplativo kupiti do 2500kn (mora biti NOV i mora biti iz Dućana (tmobile, mobis....)). Crnjaci ništa jer imam neki "bon" pa mogu uzet mob ili nekaj do 2,5k kn al u dućanu.
Hvala
Nadoplati mal pa uzmi Samsung D600.
Imaš čitavu plejadu mobitela za 2,5k kuna.
Prvo si odaberi proizvođača, drugo-stavi na papir što hoćeš od mobitela,do čega držiš najviše.
Treće,pogledaj ponudu naših operatera preko neta,kad odabereš,pročitaj recenziju moba na nekom sajtu ili ovdje na forumu i "voila".
Nadam se da nisam bio dosadan.![]()
...malo glupo pitanje jer, kao što "mobyy" kaže, imaš pun kufer modela do tog iznosa...napiši što tražiš pa ćemo te savjetovat... iako bi za te novce dobar izbor bio K750...Izvorno postao Tommek
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
uzmi symbiana nekog, meni samo smartphonei valjaju (cast ovim obicnim izuzetcima)
SX je moj prijatelj, a i tebi bi bio dobar![]()
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
uh,ima toga dosta.. k750 mozda cak najbolji.
A di ima (u kojem dućanu) k750i do 2500kn, problem je u tome kaj nemrem niš na to nadoplatit.
Jer nemogu uzet mob jeftiniji pa da dobim cash neg baš treba bit oko 2500kn, može manje al nemože više
1.www.gsmarena.com - odaberi potenicjalne modele
2.oglasnik - imas 10-tak firmi koje se oglasavaju velikim oglasima
3.Imas T-mobile i Vip
4.Imas Bossiz, Hama (nisam siguran), Techo Max u KingKrosu, imas tih ducana puno po zagrebu
U VIP-a ti je K750 2500 kn, bez pretplate naravno, a imaš i Samsunga E730 za te novce. Preporuka K750.
D600, 6270, v3i (kad dođe),
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
neznam di se mogu nabavit D600 i 6270 u dućanu za 2500Kn, ako bude poslje ljeta ili možda na akciji ali prije D600
Ako simbian onda možda Panasonic X700, to su bili prvi mobiteli u Tele2 mreži (i sam imam jednog) i mogu se nabaviti kao polovni (stari svega 2-3 mjeseca) prilično povoljno (cca 1200 kn). Vjerujem da imaju i garanciju ...
Nije ovo za mene ...
k750.u vip-u je 2500kn.
Bookmarks