...n-gage koristi običnu MMC karticu, a trebalo bi ti biti dovljno od 512mb... proizvođač više nije toliko bitan...
Glupog li naslova za topic ali ajde....
OVAKO! zanima me prjedlog za n-gage koju mmc karticu da tutnem?
Čitam po forumu spominje se ako je ne znam od gige recimo da uspori mob??logično ali opet ja nebih to želio a treba mi mjesta za spremanje softa mp3 igara...itd....pa onda se spominju neke DV pa rv nešto lol! a ja sam nov u ovome pa molio bih vas za pomoć...ova od 32 mi je faaaakat premala!
i molim moderatore da mi ne zaključaju topic samo tako jel fakat nemam koga pitat a evo već sat vremena tražim po forumu a nikako da nađem odgovor baš što se tiče n-gage![]()
hvala!![]()
mama ti sestra!
...n-gage koristi običnu MMC karticu, a trebalo bi ti biti dovljno od 512mb... proizvođač više nije toliko bitan...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
zaobiđi kingmax jel zna radit probleme a od kartica bi ti preporučio da uzmeš rs ili čak dv jel ako češ kasnije mjenjat mobitel dv rs mmc kartice idu zasada u sve s60 telefone pa nebudeš trebo kupovat novu..
Slazem se. Skuplje su, ali se isplati.Izvorno postao sodom
Testis unnus, testis nullus!
ok onda obična mmc.....a eto n mislim skoro peć na drugi mob tako da mi nije ni bitno.
Hvala ekipa!
mama ti sestra!
samo kažemo kako bi bilo pametno da uvjek razmišljaš unaprijed,daj kojih 50kn više ali kasnije če ti se to vratit u obliku da češ karticu moč prodat lakše ili če ti služit u novom/novijem mobitelu...i sam trenutno koristim dv rs mmc u 6600 koju sam prije koristio u 6630![]()
a šta..takve kartice mogu u n-gageu radit normalno a?
za sada sam slabiji sa lovom pa mislim neku u glasu uzet ili nešto.....
jer faakat ova od 32 je niiišta! 8(
mama ti sestra!
u n-gage če ti radit sve mmc kartice, bilo da su dv rs mmc ,ili samo rs mmc...dok kartica od n-gage,(obicna mmc) nebude radila u telefonima u kojima rade prva dva tipa kartica.
e a sad sam puko karticu od 256MB od frenda..on ju ima na Njoki 6600 e sad meni nije radio mob! Bogte kaže neke zaključane aplikacije jel to zatio što ta nokia podržava Theme....a moj ne...ama mora biti to....
uglavnom ni formatirat ju sa svog moba nisam mogo 8)
mama ti sestra!
nije zato,to je isti tip kartica,od kojeg je proizvodača?
Isi problem kod mene samo na N3650. Jel mogu i u moju kršinu te DV i RS MMC. Mislim skoro kupit nešto novo.
@Sodom: neka bezimena.....lol! za ne povjrovat ali nema imena...neki leptir je na kartici!! 8)
@king ilđan!:tebe jebeno fakat nijesam razumio...ajde ponovi 8(
mama ti sestra!
...jedino ako imaš card reader pa da probaš formatirati s njim, pošto neće u mobu...Izvorno postao FaberOSK
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
podržavam Sodoma..
uzmi si rađe rs mmc, sa adapterom, tako da ti kasnije još može služiti..
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
@_King_Illidian_ u svaki mobitel u koji ide standardna mmc kartica ide i rs ili dv rs mmc
@bronth kad več podržavašja navijam za dv rs karticu
a koja je razllka između dv i normalne rs mmc, jer ja u svom ipaqu imam rs mmc..
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
razlika je velika, dv kartica radi na voltaži od 1.8 i 3.3 v i može ič u sve symbian telefone znači uključujuči i modele od 6630 (koji prvi koristi ovu karticu) pa nadalje dok obična rs mmc kartice nebude radila u istim modelima
Ja sam imao sličan problem na svojoj N-gage, kad sam stavio karticu od 128MB kupljenu u Mobisa (dakle Nokia). Komirala se i resetirala sama od sebe.Izvorno postao FaberOSK
Poslije sam saznao da joj je bio stari soft. Provjeri koja ti je verzija jer one prve ver. nisu podnosile MMC jače od 64MB.
Isto i za 3650.
dali si siguran da je to softverski ograničeno?! nezvuči mi to logično...
imao sam 3 puta n-gage i sve je radilo odlično, također u n3650 koristio sam karticu od 256 mb.
Da, pa sam znaš da je Nokia kad je počela izbacivati 7650 i 3650 da je ovu zadnju isporučivala s MMC od 16MB,a ograničavala se na 64 kao maksimum.Imam jedan Moj Moby u kojem je takav bio službeni odgovor Mobisa,u onim servisnim pitanjima.Izvorno postao sodom
Tek kasnije verzije softvera su dobile podršku za veće memorijske kartice (jedan je naš forumaš imao čak 1GB u N-gageu).
ja sam sa svim uputstivma od n-gagea dobio jasno napisano da je največa kartica koja može u njega 128mb i čuo sam da je razlog tome što nokija nema svoju karticu veču od 128mb iako ostale večeg kapaciteta rade.
ps. sječam se kartice od 16mb![]()
Da, ali 128MB je izbačena dosta kasno. Čini mi se malo prije nego je stigla 6600 na tržište.
Dobro se sijećam tog pitanja i odgovora iz navedenog časopisa. Ako imaš slučajno stare brojeve, prolistaj, meni je to ionako najdraži dio.
eto dobio besplatno od frenda jednu od 64! za sada će pomoći 8)
nego...
kako sad ono šta imam na ovoh 32???imam neku igru neki soft i tako to...kako to sad prebaciti u novu karticu????
jel idem samo copy sa jedne kartice pa paste u komp ??? a onda promjenim karticu i te foldere sad copy i paste u mob na novu karticu????
mama ti sestra!
@Mobyy
dobro je znati
@FaberOSK,da samo prije nego prebaciš foldere i sadržaj na novu karticu formatiraj je u mobitelu
e jesam! u zaboga kko se tako dugo kartica od 64MB formatira??šok! pa kako je onda ekipi koja imaju od 512 ili gige?? opet ŠOK!
e da!
ja sam to prebacio ali...nema mi igre recimo..nemam mi bemused ama nema mi ni jedna ikonica od softa što sam prije imao u telefonu... i igre! a zauzeo je memoriju....hm! šta sad napraviti????
Jaooo isuse!!!! dok sam ovo pisao mislio sam da sam počeo formatirati novu karticu!!!a ja sad sformatiro onu staru...a u klinac! sad nema više oću neću! sad moram ovo sa kompa aj moj backup staviti na novu karticu 8( a u! fok!
mama ti sestra!
Bookmarks