pa nije ovo iskrica
jbg ja do podneva spavam
btw jel se dobi i autogram?![]()
Sutra (srijeda) ujutro sam u Zagrebu između 9.20 i 11.30. Ako ima željnih za upoznavanjem i kavom, neka se jave na moj mob (095 2021202)
I'M SUPERMAN!
pa nije ovo iskrica
jbg ja do podneva spavam
btw jel se dobi i autogram?![]()
Zadnji uredio flOoKi : 01-02-2006 u 00:17
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
@david_ri ti nisi normalan
Povoljno prodajem sve vrste aviona uz kućnu dostavu.
Šifra: Osama Bin Laden.
pa covjek je drustven, voli stjecat nova prijateljstva sto je u tome lose
![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Izvorno postao Raf
Dobro sam se nasmijao!
Davide care! Nisam sutra prije podne slobodan, ali nakon ovaga rado bih te upoznao!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Mogi ja, mogu ja![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
znam da nije, ali budući da su mi prijatelji zauzeti u to vrijeme, interesantnije mi je da nekoga upoznam, nego da sam ko ćuk se vucaram 2 sata po peronima.....Izvorno postao flOorKilla
autogram? samo u indexe..
I'M SUPERMAN!
znam da nisam, ali jedno filizofsko pitanje: kakav moraš biti da bi bio normalan? tko je od nas normalan? eto, nađemo se na kavi i raspravimo....Izvorno postao Raf
![]()
I'M SUPERMAN!
kad opet budem imao vremena za ..........Izvorno postao Bimbi
I'M SUPERMAN!
da dolaziš iz koprivnice samo zbog mene? ma, valjda ima netko i u zagrebu za na kavu......Izvorno postao dbogdanic
I'M SUPERMAN!
Bookmarks