s obzirom da je k700 sposobniji uredjaj,ali i poprilicno nestabilan(kao i vecina SE),a L6 elegantniji i bolje dizajniran,a ipak slabijih mogucnosti od k700,odluka je ipak na tebi.vazno je sta ti vise preferiras!![]()
Do sada sam imao t68i i t630, logičan korak je k700i, zanima me samo da li motorola L6 uopće ima neke prednosti nad k700(osim debljine uređaja, ali zato to nadomješta većom širinom i visinom)?
Sviđa mi se kvaliteta izrade L6, djeluje dosta čvrsto, također mi se sviđa i standardni mini usb port za spajanje na kompjuter. Ali funkcije i mogućnosti te motorole su mi nepoznanica, tako da ako itko zna za opsežniji review, molio bi link.
Također me zanima da li je na oba(ili na bilo koji od ta dva) moba moguće prebacivati igrice, slike, melodije itd...
Use the Fork, because there is no Spoon.
s obzirom da je k700 sposobniji uredjaj,ali i poprilicno nestabilan(kao i vecina SE),a L6 elegantniji i bolje dizajniran,a ipak slabijih mogucnosti od k700,odluka je ipak na tebi.vazno je sta ti vise preferiras!![]()
ma bolji ti je puno k700i znam imam ga uopće nije nestabilan radi ko novi
Ja bi uzeo L6 makar je k700 bogatiji funkcijama... L6 je atraktivan i ima solidne funkcije...neznam...ja bi L6
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Budem ih sutra malo uživo pogledao pa ih uzeo. L6 mi na prvi dojam ima solidniju građu, ali k700 je ipak k700... samo što o L6 nisam uspio saznati baš puno
Moj frendica i brat od te frendice imaju L6, mob je nevjerojatno tanak i stvarno lijepo izgleda... ali ima više mana... Slika je užasna na zaslonu mobitela jer ekran prikazuje sliku samo do pola ekrana (na kompu je dobra ima malo boja tj. boje nisu izražene), video skakuće to mi ide na živce, slikanje u mraku je nemoguće, zvuk je savršen ali pucketa u zvučniku ako je pre glasan JER SE NE MOŽE SMANJITI ILI POJAČATI..., oćeš još mana? nema govorno biranje ima još mana samo se ne mogu sjetitisve u svemu mobitel za one koji žele imati mob koji privlači pažnju (moja frendica veli da kad je bila u muzeju neke žene su komentirale mobitel (pozitivno tipa ala gle kak tanak mob a joj...
) dok je slikala)
Seriously?
isto tako bi se i za k700 mogle navesti mnoge mane,kao sto su losi joystick i tipkovnica,nestabilan i kvarljiv softver(cast iznimkama),sporost u radu bez obzira na verziju softvera itd.ipak se i kao takav odlicno prodaje.
To je zato što ljudi ne znaju... ljudi kada idu kupovati mobitel kupuju na izgled i ne raspitaju se prije kupnje mobitela... ja kada kupujem mobitel jedno 2 tjedna ga proučavam na internetu na forumima tek onda ga kupim ako sam zadovoljan njime... ovaj z520i sam kupio jer je stvarno dobar osim mane s tipkom kamere međutim meni to ne smeta... mrzim što rade mobitele a ne testiraju ih kako treba, Na tv-u sam gledao nekakvu emisiju u kojoj se govorilo o tome kako se u hrvatsku uvozi nekvalitetna roba... SVA, uključujući i mobitele tj. elektroniku uskoro će se to sredit (bar su tako rekli) uglavnom izgleda da nama donose škart mobitele, sve u svemu zalomi se tu i tamo neki kvalitetni, primjetio sam da ako netko donese mobitel iz njemačke ili negdje iz vana da su kvalitetniji duže im rade bez problema uglavnom...Izvorno postao zmija
Seriously?
imao i jedan i drugi... k700 je bolid u odnosu na L6, L6 je samo sminka, koma display, software kao i u svake motorole komplikacija...
burek svima a ne samo njima...
nekome je vaznija sminka od funkcionalnosti![]()
istina, takvih je puuuuunoooooooooo!![]()
burek svima a ne samo njima...
Hvala svima na odgovorima. Nikada nisam izgled stavljao ispred funkcionalnosti(iako dobar izgled može biti samo plus), samo sam lagano ispao iz đira i ne znam kakve su novije motorole. O K700i skoro sve znam, a i SE mi puno bolje leži po intuitivnosti korištenja, tako da je izbor pao na k700(iako mi je mob gadan, kada bi barem izgledao kao k750). Još samo da ih dobiju u T-mobajlu...
u oglasniku imaš nove k700 po 1100kn i manje
ja bi L6 uzeo, jer k700 imaju "svi" i mob je isfuran i ...
k700 jer ima 4 puta vise memorije , radio , vidljivo bolji ekran , ....
o ukusima se ne raspravlja , ali k700 je jedan od mom oku ugodnijih uredjaja , dok ova motorola mi je jedan od neugodnijih
...koliko sam ja skužio, mob je već kupljen tako da... a i tema je već zastarila pa te MOLIM da više ne izvlačiš teme ako prije toga nisi pročitao SVE postove... hvala...Izvorno postao dF@kk3r
![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks