Dobro si se sjetio...
Prije petnaestak minuta mi je bio pukao stylus u tytn-u. Kad sam ga išao izvlačiti u ruci mi je ostala samo glava dok je ostatak zaglavio unutra. Onda sam uzeo iglu za šivanje, na plameniku je dobro zagrijao, dok se nije uzarila, uboo sam s njom u ostatak stylusa koji je bio u tytn-u i pričekao par trenutaka da se igla ohladi. Onda sam bez problema zajedno sa iglom izvukao i ostatak stylusa a unutra sam stavio rezervni koji se dobije sa mobom.
Pa ako se nekome desi nešto slično moze to ovako riješiti.
PREDATOR
Dobro si se sjetio...
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Kako je uspio puknit ?![]()
Par puta mi se glava skoro otšarafila pa sam je bio jako zategnuo... mozda zbog toga.
PREDATOR
a uvijek sam se pitao kako ljudima uspije puknuti stylus
Stylus na TyTN-u mi je posebno los. Ne kuzim cemu teleskopski kad je stao i obican?
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Na novom stylusu ču glavu lagano zaljepiti da mi se ne odšarafljuje, onda bi sve trebalo biti ok.
PREDATOR
Bookmarks