Talijani se bune da je V3X prepun bugova (s originalnim softom) pa imaju MP koji, navodno, rješava sve probleme.
Osobno nisam probao, ali ako si voljan: http://www.forumcommunity.net/?c=12976
Zaniam me da li je tko radio? Imam jednu German Voda brandiranu...
čitao sam malo pa vidio da su neki ubacivali ne brandirani ali su gubili neke opcije, a to ne želim....
jedna stvar koja me isto muči je ta što V3x više ne zapisuje postavke u seem-ovima.. tako da nam neam skoro nekog većeg modificiranja, sve je sad u nekim systemskim fileovima...
uglavnom, zanima me da li se tko igrao s njom?
pozdrav
Talijani se bune da je V3X prepun bugova (s originalnim softom) pa imaju MP koji, navodno, rješava sve probleme.
Osobno nisam probao, ali ako si voljan: http://www.forumcommunity.net/?c=12976
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Takodje i ovde imas najnoviji mosterpack
http://forum.gsmserver.com/showthread.php?t=1613
javi ishode. malo mi je mrsko bez seemova, neće više biti modanja do savršenosti.
Ako izađe program za editirat kod flasha, onda smo opet na konju!
Evo danas ću probat na frendovom pa javim rezultate.. a što se tiče modanja za sada ništa
iskreno, prvi put u životu me strah flashat motorolu...jer ako nešto zeznem nema ovdje REPSTUDIO-a
![]()
pozdrav
Zadnji uredio kova : 23-01-2006 u 16:14
ej ajde mi reci kakvo je tvoje misljenje o tom mobitel.... mislim imas nekog isksustva sa njime ako si ga imo u rukama kova.... malo ot sry zanima me.......
evo baš sad prčkam po njemu, dok mi ne stigne flash,
ovako, mali review (valjd me neće brisat zbog ot-a ):
što se tiče izgleda mob je super, čak mi se više svidja što je malo deblji od v3, ne znam zašto ali eto, to je moje mišljenje, kamera je savršena.. već na 1.2 mpx slike su super a kamoli na 2.0, laik ne bi nikada primjetio da je to slikano s mobitelom, zvučnik se isto savršeno.
Jedna od zanimljivih stvari je učenje riječi u poruci (ne t9, odnosno TAP) bnego se baš zove "Word learning" tako da u poruci pamti riječi koje češće koristite i onda vam ih ponudi i ta riječ bude onako blijedo ispisana te samo stisnete strelicu desno i on ju upiše (ako je to ta koju ste mislili napisat).
ima glasovno biranje.. cijelog mobitela, znači apsolutno sve možete raditi glasovno, čak i tipkat znamenke pri pozivu, sad nisam provjeravao, ali mislim da morate govoriti na ENG. (odnosno jeziku kojeg ste odabrali u postavku mobitela), tipke su kao na v3, gumene što mi se baš i ne sviđa ali ok..
Sve u svemu mob je jako dobar iako je, po meni, neka Nokia npr. 7610, bolja od njega.. i prije bih nosio tu Nokiu nego ovoga, ali to ej sve opet stvar ukusa i stava. No, za šminku i iznad prosječnu funkcionalnost mob je OK!
pozdrav
hvala i nadam se da te nece spotat zbog toga .....Izvorno postao kova
P.S.
jel ima HR menu ?? kolko je u HR oko 350 eura ?
HR meni nema (za sad), kod nas se može naći par dana stara za 3000 kn , ja sam frendu tako ulovio za 2500, i EVO GA... sad malo o naslovu teme...
FLASHAN je bez problema, i nema nikakvih negativnih nuspojava, naprotiv, nema više onih vodafone gluposti, i kao i na drugim motorolama ikonice su puuuuno bolje (izgledom). Eto, frend je zadovoljan a i ja, ovih dana ću nešto poduzet pa se nadam da ćemo dobit i flash s HR jezikom, uglavnom o svemu ćete biti obavješteni.
Proces flashanja je trajao 20-ak minuta, korišten je MultiFLashFlex (možete koristit i PST ili RSDLite), MP je: R252211LD_U_85.92.70R_LP0039_DRM0001_JPFI_R25221TM NSIRIUS_01_USRAZRV3XNRDRXXR25221035_1FF
Eto toliko, za sada
Pozdrav svima!
za koliko se kod nas moze nabavit jedna v3x motorola
Izvorno postao mexx25
oko 320 eura, po zadnjim kretanjima cijena
A di si vidio tu cjenu u oglasniku ili, ako znas gdje ima na tu cjenu javiIzvorno postao Inovator
Sumnjam da ima po 320E.... a kažem ti opet...najbolje uzmeš malo korištenu.. takvih ti ima i za 3000kn, možda uspiješ i nešto ispod naći... neki dan je prodavan za 3000kn na news grupama..
Pozdrav![]()
provjerio sam cijenu, 370€ je, otključana...
u letu sam zamjenio 2 i 7, moja isprika
skupo skupo.... doći će ona ka normali za jedno mjesec dana, kad je već kod nas bude za oko 2500 na crno, što je već mnogo pristupačnije!
da stvarno jer ja sam jos uvijek u dvoumici izmedu nje i K750iznam svi cete reci zavisi sta trazis... i tako to.... a kova ti si SB steta bar da ides do zg nekim svojim poslom ili nesto da vidim malo mob ...... ovako da prozujim i to po njem jer K750i mi je poznat dosta......
imaš dosta review-a na netu o tom modelu, a ako si vidio V3, onda manje više sve znaš..
inače, naslov je Flashanje V3x, pa ćemo stati s offtopicom
Bookmarks