čovječe, pa ni u Dalmaciji nisam čuo takav dalmatinski
da, uspio bi zadržat 100KN, ako bi se znao kontrolirat...
Ili si uzmi onu manju pretplatu
imaš sve o tome:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=17510
naime malo san gleda cijene od ove pretplate 85 i dosta je jeftinije
sad san na vip.me send i iman zaključanu noklju 3100 (došla nakon šta san razbija t610 koji je usput rečeno mi bia predobar)
misečno dobijen bon o 100kn i još eventualno o 35 ako ga užican (jebi ga učenik san)
najvjerojatnije bi uzea oni neki najjeftiniji mob u njihovoj ponudi
e sad kad bi se pribacia na pretplatu bili trošija još više ili bi se uspija zadržat na kojih 100kn misečno?
ps
zašto nemoš na tele2 pretplati vidit koliko si trenutno potrošia?
Hell Ain't A Bad Place To Be
čovječe, pa ni u Dalmaciji nisam čuo takav dalmatinski
da, uspio bi zadržat 100KN, ako bi se znao kontrolirat...
Ili si uzmi onu manju pretplatu
imaš sve o tome:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=17510
Cule, zaboravi. Ako se pitaš bili se zna kontrolirat onda znaš i sam da nebi. Potonićeš, bolje ti je drži se bonova
Uzmi prepaid paket i zdravo. Ako dosta zoveš izvan matične mreže, onda ti se još i više isplati.
uzmi tarifu 0 jos dok traje akcija pa ak ti se ne svidja lako ju otkazes
Pa možeš, nazoveš službu za korisnike i vele ti točno koliko si potrošio taj mjesec.Izvorno postao Cule_ST
uzmi bonove na 095 i neces pozalit..nemoj pretplatu.
...ma i prepaid ti se isplati... nemoj ić na pretplatu...Izvorno postao Cule_ST
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ne znam bi li ti dozvolili postpaid s obzirom da si još školarac. A da ne upadaš u možebitne velike dugove, ostani prepaid. Radije gledaj užicati od staraca možda još koji dodatni bon, makar i onaj najskromniji.![]()
ja sam skolarac, ali punoljetni, i uspio sam dobit pretplatu na tele2, tako da to nije ocito problemIzvorno postao Mobyy
Izvorno postao vkosalec
e i koliko si trošia prije teleta a koliko na njemu potrošiš?
prije tele2 sam trošio 150-250kn na mobitelu+ 500-700 na telefonu (isdn pretplata, a živio sam sam u stanu, tako da nije nitko drugi nabio račun...)Izvorno postao Cule_ST
sad na tele2 pretplati mi je 1. račun bio 380, a sad zadnji 270, preselio sam se, nemam telefon, ali internet mi je besplatan.....tako da sam u plusu, ponajviše zbog interneta
I'M SUPERMAN!
TakođerIzvorno postao vkosalec
![]()
Seriously?
Izvorno postao Compov
i koliko ti misečno potrošiš?
ja sam isto školarac i prije sam bio na vip-u. također sam dobivao od staraca bon od 100kn i još bi sam sebi kupio bon od 100.... sad sam na pretplati i više sam nego zadovoljan. prvi račun 81 kn a drugi 118 kn (na tarifi 0).....
naravno moraš se znati kontrolirati, ali to dođe samo od sebe.
e, a ja bi još uzea tarifu 85, možda bi ja i moga izvest ovoIzvorno postao aksicni
![]()
?
probaj prvo sa tarifom nula, pa ako nisi zadovoljan prebaci se na tarifu 85.Tarifa nula nema ograničenja a prelazak na drugu tarifu nekošta ništa.Izvorno postao Cule_ST
Čovjek mora biti svjestan svojih ograničenja.
Sve samo ne pretplata. Nemaš kontrolu čovječe. Pitaj mene. Prvi mjesec super, drugi isto, kad ono kajla treći mjesec 480kn. I šta, plati račun i otkaži pretplatu. Ma prepaid je zakon.![]()
Tko ti je kriv što se ne znaš kontrolirati. Meni su to gluposti. Imam pretplatu listo iz razloga da prođem nešto jeftinije kod poziva, a i da ne moram razmišljati imam li dovoljno na računu kad mi je hitno nekoga nazvati.
Trenutno sam na VIP-u samo zbog GPRS-a,samo cekam da tu uslugu uvede Tele2,pa da pocnem koristiti tarifu 0.
Na VIP-ovoj tarifi Easy 91kn mozes iskoristiti samo za pozive unutar mreze,dok kod Tele2 tarife 85,cijeli iznos mozes iskoristiti za pozive prema SVIM mrezama,na SMS.
Vidim da novom operateru podmecu klipove:trebali su uvesti GPRS krajem prosle ili pocetkom ove godine,ali netko (da mi je znati tko!) srusio je kompletan sustav u vezi te usluge,pa sve moraju raditi ispocetka.Sad kazu da ce GPRS i MMS biti dostupni u rano proljece 2006. g.
Kakv sustav?Izvorno postao m_o_b_y
Ja sam školarac, imam pretplatu na sva tri operatera i znam se kontrolirati.
Od sljedećeg mjeseca ukidam pretplatu na VIPu i na Tmobile u te ću uzeti prepaid njihov.
Ja u biti jako malo trošim.
Dok sam bio na bonovima, uzimao sam jedan bon od 100 kn svaka 3 mjeseca.
Jedino zašto koristim telefon je za GPRS, sato na svim osim na kozi2 imam onu internet pretplatu.
Sada kad TELE bude uveo GPRS, ladno ću otpisati ova dva operatera...
Razlog zašto ne trošim toliko puno jest u tome da cijela moja obitelj ima internet, svi ujaci, stricevi, tetke, svi imaju internet i svi se njime znaju služiti te imamo instalirane messangere... pa kako su većini kompovi 24H online, preko toga se čujemo...
Možemo pričati, možemo slati poruke do besvjesti, šaljemo slike, sve, i po najjeftinijoj cijeni...
svakome se isplati postati TELE korisnik . imao sam sve mreze , t-com cak i pretplatu , ali TELE je najjeftiniji i to i je najbitnije - a price o losem signalu u ZG ne drze vodu , dosad nisam nasao negdje da nema mreze ,jedino je negdje malo slabiji signal .
onda ti mogu rec da imas srece ili zivis na 21 katu u nekom neboderu..ja recimo na faksu imam problema sa signalom losiji je a u nekim djelovima ga i nema pa mi ti reci jel je to normalno za centar zagreba...Izvorno postao Router
zivim na 5. i zadnjem katu , a po gradu se krecem skoro po svuda - na Zitnjaku je malo slabiji , u centru nisam nigdje primjetio da neam , zapravo jedino gdje ga nisam imao je na Kajzerici , valjda zbog svih Kineza tamo![]()
Bookmarks