Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 2 od 2

Hybrid View

Super-forumaš Postignuća:
    SocialVeteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    BB-9000
    Operater
    VIPnet
    Godina
    44
    Bodovi
    20.359
    Nivo
    34
    Bodovi: 20.359, Nivo: 34
    Bodovi: 20.359, Nivo: 34
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Konica Minolta prodaje foto dio Sonyju -> Sony dobiva i SLR fotić

kako vijest kaže: http://www.bug.hr/vijesti/?id=70046
    sony će otkupiti kompletan foto dio konice minolte, te tako ojačati svoju poziciju u foto svijetu tehnologijom ove renomirane foto kuće. to bi moglo biti zanimljivo jer sony i sad već ima zanimljivih aparata u konzumnoj klasi.

no, također to znači da će sony dobiti i ono što do sada nije sam razvijao - top aparat iz SLR klase. možda bi to moglo donijeti i određeni pad cijena SLR-a jer će si sony to moći dozvoliti kao velika kuća koja će htjeti ojačati ime na foto tržištu. vidjet ćemo (rekli bi slijepci)

ThreeEyedExtraTerrestrial Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Istina...konacno se pocinje odvijati ono sto se vec neko vrijeme najavljuje, bas sam o tome jucer citao na Vipu (http://www.vip.hr/sp/d_show?idc=1593318&idnews=18118524)...cak sam i ja o tome na forumu pisao:

= Citat = Izvorno postao Bimbi
    Dakle, kako i naslov kaze i Sony krece u ozbiljnu trku za korisnicima u prosumer klasi! Kako sam vec i spominjao na forumu sve je zanimljivija borba proizvodjaca u klasi super zoom aparata, koji kombiniraju izuzetno kvalitetnu optiku, sa izuzetnim performansama i gotovo profesionalnim opcijama. O takvih par modela sam pisao!

Sony ponovno izbacuje aparat koji bi prema mnogim najavama mogao biti vrh te klase. Naime Sony je pokazao svoju ozbiljnost u razvoju projekata, koji se digitalne fotografije ticu, udruzivanjem sa Minoltom, te se govorka o njihovu skorom zajednickom uratku, DSLR aparatu, koji bi kombinirao ASR i optiku Minolte, te Sonyjevu elektroniku i vrhunske cipove!
    Dakle, vrlo perspektivan pothvat. S obzirom na cinjenicu kako je jedan od ponajbolje ocijenjenih (prema sirokom krugu korisnika i masovnoj prodaji) sustava objaktiva sa ASR karakteristikom, upravo onaj Minoltin, a vec i vrapci pjevaju o tome kako je Sony - jeva elektronika sto se digitalije tice u samome vrhu ako ne i na vrhu, njihove cipove Nikon ugradjuje u gotovo sve svoje SLR modele...rezultat ovoga pothvata zeljno iscekujem.

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove