Sta dodati na ovo kada Sony sam sebe odbija od kompatibilnosti, sramota.
Evo upravo sam isprobao spojiti slušalice koje dolaze sa W900i na K750i i nažalost (ali očekivano) moram vas obavijestiti da nema kompatibilnosti. Šteta, jer se radi o odličnim slušalicama.
K750i izbacuje poruku NOT SUPPORTED (vidi sliku) i sve dok su slušalice spojene ništa se ne može raditi s telefonom.
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Sta dodati na ovo kada Sony sam sebe odbija od kompatibilnosti, sramota.
naravno da nemoze hpm80 zahteva jos neke delice u hardveru koje k750 nema a w900 ima tako da nemoze jbg...
Da, zato kaj te slušalice imaju i daljinski koji ima i FM tuner (nema ga u samom telefonu). Slušalice HPM-70 (W800 i W550) idu na K750i (AFAIK), a razlikuju se upravo u tome što nemaju daljinski.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
možda je off topic, neki dan sam se vozio Split-Čakovec i cijelo vrijeme slušao radio na K750i.....vrlo sam zadovoljan, inače nemam radio u autu a sad ga nemam namjeru ni kupovati
slušalice od W900i su definitivno zakon i nemam pojma dal se slažu s K750 ali definitivno su zakon za mjuzu na 900-tki a s druge strane nisu dobre za razgovor jer sam nekoliko puta izgubio poziv a to mi se preko blututsa nikad nije desilo![]()
abdbda
Ne slažu se.Izvorno postao abd
Bookmarks