da, tocno. ja sam koristio do jucer (sinoc kupio tele), al nikako nisam uspio prijeci 1000 kn na mjesec tak da ti ne mogu reci dal skidaju.
jeste li znali za ovo:
sve možete pročitati ovdje:Code:12. VIPnet zadržava pravo da pretplatnicima tarifnih modela VIP Start 0, VIP Plus 0 i VIP Extra 0 pozive preko 1.000 minuta mjesečno prema VIP.friends broju (plus 10% tolerancije - maksimalno 1.100 minuta) naplati prema cijeni poziva unutar VIP mreže za pojedini promotivni tarifni model.
http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=8722768&idnews=297954
što znači da ako mjesečno pređeš 1000 minuta besplatnih razgovora, više nije besplatno!!!
jel to itko koristi i jel zna dal to stvarno naplaćuju???
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
da, tocno. ja sam koristio do jucer (sinoc kupio tele), al nikako nisam uspio prijeci 1000 kn na mjesec tak da ti ne mogu reci dal skidaju.
ja mjesecno pricam oko 1500min odlaznih i nisu mi nista naplatili vec 3mj... nadamse i da nece!
Već ti je bila takva tema i o tome se dosta raspravljalo
Pogledaj: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...ghlight=tarifa
e jebi ga. ja tražio i nisam moga nać nikako pa velim da vas obavjestim!
al eto od viška glava ne boli. ako modu smeta nek izbriše!
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
ma to znam jos otkad je dosla tarifa i pricam oko 4000-5000 minuta mjesecno i nista ne naplacuju..sam pricajte ljudi.
Čovječe, to je preko 80 sati razgovora. Toliko valjda u dvije godine ne obavim razgovora...
Mislim da će morati ne-naplaćivati.Naime još nitko nije objavio statistički,ali mislim da su oba Duopolista izgubila znatan broj korisnika.Za sada šute. Tele ih je pomeo,a ovi moraju korogirati cijene.
Ako su oba imali oko milijun i pol korisnika, a tele2 trenutno oko 1000 tisuća, pa recimo da je od tih 100 tisuća polovina koja je prešla sa T-Mobilea i VIP-a, znači 25 tisuća od oba operatera, to im nije neka znatna brojka. A kad pogledaš ovih dana, svi centri gdje se prodaju mobiteli su puni. Od T-Mobilea, preko VIP-a do Tele2. Svi zarađuju. I sumnjam da će korigirati cijene.
I sad sam totalno otišao off.Pardon...ček.
Mislim da je broj nešto veći.
Pazi,evo ja čekam kaj bu s VIPme friends 0.Ako se usude pa i taj jedini broj opet stanu naplaćivati,uzimam škare,kliješta,što već.Nema me ne tom broju više.Njima treba potez kojim bi zadržali postojeće korisnike da se i dalje zadovoljno smješkaju.Budu li naplaćivali preko 1000 min. ili slično,a tko će biti budala i ostati i dalje na toj mreži.
a jel ti mislis na pretplatu ili VIPme ?
dobar grah daleko se čuje
Nered, spomenuo sam VIPme.
Evo su ponudili za 25kn mjesečno nastavak VIPme friends 0.
Ala,ala!!!!!!!
Sramota jedna! I dalje dokaz da se ne mogu (oni) pomiriti s konkurencijom.Pazite,promo akcija je koštala 9,91kn i VIPme korisnici su 3 mjeseca pričali s jednim beojem mukte. Sad za svakih 30 dana plaćati po 25 kuna?
Nije puno, na kraju isplati se ako puno pričaš,ali razočarali su me.Umjesto da to bude simbolična cifrica od recimo 10 kuna...
znam da si VIPme spomeno ali me bunilo to što je gore navedeno za pretplatnike.
ja sam istu poruku dobio jutros. Istina, nije puno ako pricas puno, ali bez obzira na to, nekako me doslovno uvrijedila! Sramota!
ma dajte to sam ja bas raspravljao sa kolegom Inovatrom i lupili smo bas taj iznos i eto valjda i pogodili...25kn ti je 50min (i manje) razgovora sto je mjesecno isplativo tko puno razgovara i ak je to nekome uvreda nek ne plati nek zove i placa po minuti. Nitko ne drzi pistolj na glavi i kaze moras!!
Ne kužiš ili ne želiš kužiti?
Pričali smo da je uvredljivo nama kao dugogodišnjim korisnicima da nam nabije cifru od 25 kuna svaki mjesec!
I, neću plaćati ništa po minuti VIPu. Plaćat ću Teletu.
___Ili bar da su ponudili ono plaćanje mjesečno koliko je tko dugo vijeran VIPme mreži.Ja sam korisnik 4 godine,i plaćam istu cifru za VIPme friends kao netko tko će tek sutra aktivirati VIPme broj.
ali taj netko ne dobiva bonus u iznosu kao ti pa tebi možda to ispadne totalno free a njemu nije jer ne dobiva bonus.
To je točno. Ali žao mi bonusa!![]()
Meni je osobno zanimljivija ova stavka iz ugovora:
"VIPnet zadržava pravo izmjene Uvjeta korištenja promotivnih tarifnih modela VIP Start 0, VIP Plus 0 te VIP Extra 0."
![]()
Znači ja potpišem na 2 godine i onda oni mogu mijenjat uvjete kako se site... mrak.
pozdrav,
Ivan
ja sam 5g korisnik pa ne ocekujem da ce mi nesto dat na temelju toga. Onaj bonus je jedina povlastica za vjernost (al posto vise uplatim mjesecno max 35kn nemam koristi od toga). Imam i tele a ak vip i da ovak po 25kn /mj koristit cu i to!Izvorno postao Mobyy
Izvorno postao Mobyy
eto...ne budu naplacivali pozive ali budu imali mjesecnu naknadu od 25kn...ne znam je li tko vec dobio obavijest,ali ja sam danas ujutro primila poruku...
"Želite li iza 15.1. koristiti VIP friends 0kn već sad možete poslati SMS 0kn na 991. Opcija se time od 16.1. produžuje svakih 30 dana uz 25kn mjesečne naknade".
U biti jdabicu, pametan si ti. Po 35 kn, i uključiš Frends 0,ali dok ti ne istekna račun.Onda ionako u smeće s karticom.Izvorno postao jdabic1
![]()
Pitam se hoće li VIPovci i sada gledati na onaj limit od 1000 minuta mjesečno, he, he!![]()
![]()
![]()
to je tako ali samo ako zoveš frends broj ako zoveš i ostale brojeve onda imaš neograničeno...
A KAJ SAD TI GLEDAS�
a ti si se doslovno uhvatio tih 35kn..nisam mislio da nadoplacujem bon od 35kn svaki mjesec nego prosjecno nadoplacujem 35kn mj. (citaj 100kn/3mj)Izvorno postao Mobyy
25kn je bezobrazluk od ponude. 10kn mjesecno je ok.
Bookmarks