Tražio sam po internetu i po forumima, ali nisam mogao naći hrvatski jezik, tj LP za taj model, a neznam jel bi prihvatio od R376 serije...
Pozdrav
Tražio sam po internetu i po forumima, ali nisam mogao naći hrvatski jezik, tj LP za taj model, a neznam jel bi prihvatio od R376 serije...
Pozdrav
ne bi prihvatio...Izvorno postao GoGs
ja imam od smart clipa LP, ali taj ti ne pomaže, nažalost
jel bi se dao možda napraviti sa nekim alatom za komp, tj u shx format da se da flashati?
vidiš, mislim da postoji neki konverter, ali ne mogu ti garantirat, nisam nikad tražio, kad imam smart clip, nisam imao potrebu prebacivat...Izvorno postao GoGs
Ajd molim te pogledaj, bio bih ti jako zahvalan!
Imam HR languagePack lp0037 za v547.
Inače izvučen je iz full backupa ( Flash Backup ) T-mobile branded softa sa SHXCoDec-om.
Stavio sam ga u svoj mob nakon sto sam ga prethodno otključao i stavio R472_G_08.18.40r monsterpack.
Koristio sam Multi Flash Fleks i sve radi kako treba.
Neznam samo dali se može koristiti i na drugim mobovima jer je izvadjen i vracen u isti mob.
Javi ako ti treba da ne mučim svoj 56k modem jer file ima 4.8 mb. U SHX formatu je .
E majstore svaka ti čast! Nema veze, ja ću uskladit headere ako se uopće budu razlikovali, ali mislim da ne budu! Uglavnom ja ću ga prepraviti ako ne bude radio! Jel mi pošalješ poštom ili na mail? ajd javi da ti znam dat potrebne podatke!![]()
Stavit cu ga na hr.alt.cellular.gsm.binaries tako da ga ne šaljem više puta ako nekom zatreba , ali ako hočeš mogu ti ga i mailat javi mi samo adresu na PM.
Javi dali radi i na tvom mobu baš me zanima jesu li headeri isti za sve lp.
Zadnji uredio empire : 18-01-2006 u 21:26
Bookmarks