ovako zanima me dal ima tko kakve informacije o njemu cito sam nesto na njihovim offical stranicama al nisam nasao ono sto zelimne razumijem
![]()
koja je razlika izmedu W900c i W900i i dal moze netko pasteta ove karakteristike ovdehvala ljudi
ovako zanima me dal ima tko kakve informacije o njemu cito sam nesto na njihovim offical stranicama al nisam nasao ono sto zelimne razumijem
![]()
koja je razlika izmedu W900c i W900i i dal moze netko pasteta ove karakteristike ovdehvala ljudi
W900c ti je za kinesko trziste a w900 ili w900i za europsko
iPhone 5s 16 GB
hvala a cijene kak ce se kretat imali tko mozda te informacije ??? hvala unaprijed
Evo ti nesto o njemu a za cijenu mislim da se jos ne zna
U First Danish Mobilephoneshop-u ti je 690 dolara.
UMTS / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
Announced 2005, October
Status Available
Size Dimensions 109 x 49 x 24 mm
Weight 148 g
Display Type TFT, 256K colors
Size 240 x 320 pixels
- Wallpapers, screensavers
Ringtones Type Polyphonic (72 channels), MP3
Customization Composer, download, order now
Vibration Yes
Memory Phonebook 500 x 20 fields, Photo call
Call records 30 received, dialed and missed calls
Card slot Memory Stick Duo Pro (up to 2 GB)
- 470 MB built-in shared memory
Data GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
HSCSD No
EDGE No
3G Yes, 384 kbps
WLAN No
Bluetooth Yes, v2.0
Infrared port Yes
USB Yes
Features Messaging SMS, EMS, MMS, Email, Instant Messaging
Browser WAP 2.0/xHTML, HTML (NetFront)
Games Yes + downloadable
Colors Black, White
Camera 2 MP, 1632x1280 pixels, autofocus, video(QVGA), flash; second video call camera(QCIF)
- MP3/AAC player, up to 30h playback if the phone is switched off
- Video player
- Java MIDP 2.0
- T9
- FM radio with RDS
- Image viewer
- Picture editor
- Organiser
- Voice memo
- SyncML
- Built-in handsfree
Battery Standard battery, Li-Po 900 mAh (BST-33)
Stand-by Up to 370 h
Talk time Up to 8 h 40 min
DUKE II CMGSN
e hvala mobitel je predobar mislim al jedini je bad sto se on rotira jel tako ??? da bi se otvorio kolko sam cuo to bas i nije presavrsenoal svejedno mob roxa
istina, to zakretanje traži navikavanje, ali W900 ima i mehanizam koji ga okrene nakon što ga samo malo potakneš ručno... inače fenomenalan mob!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
cijena jos nigdje nije recena..
treba se jos malo strpit, svuda pise uskoro.
U engleskoj je oko 450funti, ali to je sve upitno jer negdje pise od 400 funti do 600, negdje pise od 400 dollara do 900. tak da, pokazat ce vrijeme
Neznam dali se ovo moze kupiti ili ne ali u americi je kao oko 760 $ http://www.popularelect.com/Ericsson.html
Im great in bed
I can sleep for days
mob je super da imam para uzeo bi ga stedim za K750i pa sam tek tolko ovo otvorio da vidim kakvo je vase misljenje.... a i malo mi se cini velik
SE W900- 109 x 49 x 24 mm
SE K750i- 46 x 100 x 21 mm
S obzirom da je na pitanja iz prvog posta odgovoreno, ovo zatvaram, a općenita rasprava o W900i nek se nastavi ovdje:
http://www.cafe.mobil.hr/showthread....highlight=W900
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks