Vjerojatno AV skida nove definicije ili pak radi automatic update...
Vjerojatno AV skida nove definicije ili pak radi automatic update...
da,al ovo je tako vec par dana...pa ne skida stalno..a automatic update sam iskljucio...Izvorno postao domy_os
Da ti nije mozda neki virus, imas li antivirus?
Ne kradi! Vlast mrzi konkurenciju!
da,avast (10 znakova)
hm i meni se to dogada! abnormalno puno prometa a jos nije ni 20. a nista zivo nisam skidala, par sitnica!!!!
popodne mi je pisalo da sam potrosila 940mb, sad mi pise 0.90mb WTF???
u međuvremenu mi pukla veza, nisam se mogla spojit -- i oni mi kažu da sam ostala virtualno spojena, ma WTF???
e luda , luuuuuuda sam!!!!!
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
mozda bi trebali pitati t-com?![]()
pitala aj zvala već 3 put!!! kad sam mu rekla da imam combo onda se cudom cudio jer na bečiznom "znaju" krast a na ovome jedino "ako se neko ubaci u komp". i rekose mi da promjenim lozinku! tako da me sad nece bit par dana na netu da vidim sta se dogada.
a tenutno im je pao cijeli sustav.
seronje.
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
reci ti njimaIzvorno postao malena01
![]()
pa da,to i ja velimIzvorno postao malena01
sad cu promijenit lozinku pa da vidim kaj ce bit...![]()
Meni se čini da otkako su nam "poklonili" paket od 1GB umjesto 512MB promet nekako buja. I prije mi je bilo malo čudno jer sam natukao 500Mb bez problema samo za uobičajeno surfanje po nekim stranicama koje nisu prevelika(tipa flash animacije,puno slika isl.) i slanje,primanje mailova. Nije mi se dalo provjeravat ali gotovo sam siguran da kad bih uzeo nekig 15 adresa i otvorio te stranice preko dial up-a(prethodno obrisano sve sa ccleanerom tako da se učitava cijela stranica) i kad bih zabilježio koliko je podataka preneseno(dolazni i odlazni promet),zatim obrisao opet sa ccleanerom i isto napravio preko dsl-a da bi mi nekim čudom preko dsl-a promet bio dosta veći što je nemoguće teoretski ali...Ne da mi se to radit ali ako netko ima volje pa da napravi taj eksperimetSad nabijem za osnovno surfanje bez problema tih 512MB - kad bi se preračunalo koliko je vremenski potrebno da se 500MB prenese preko dial-up-a(još sam imao vrlo sporu vezu) to je neusporedivo s vremenom koje sam provodio na netu na dial-up-u za pregledavanje sličnih sadržaja.Istina da sad pregledavam više toga ali ne 5 puta više i ponekad skinem koji mp3 ili slično. ali kad pribrojim i to nema šanse da je 0,9GB koliko mi danas piše na korisničkoj stranici do sada realna cifra. Nemam uključen auto update,nisam pobrao virus-dok ništ ne otvaram podaci se ne prenose(npr. sad ne svijetli ona ikonica od interneta). Također, postoji history pa ne učitava ciejlu stranicu svaki put ispočetka kad ju posjetim zaredom nekoliko puta
![]()
Bookmarks