I meni na N70. Ni ja ne mogu to isključit. Dešavalo se i na 6630 sa Vip-ovom karticom.
...dakle imam problem pri pozivanju, kada utipkam broj i stisnem slušalicu onda mi se na ekranu pojavi "Napomena: uključena preusmjerenja" iako sam prije isključio tu opciju, pisao sam tele2-u i rekli su da je vjerojatno do uređaja (N6600) ali nemože biti.... zato vas sada pitam jel se to vama događalo i što da radim???
I meni na N70. Ni ja ne mogu to isključit. Dešavalo se i na 6630 sa Vip-ovom karticom.
...a jel znaš gdje bi bio problem, u mobu sigurno nije jedino bi bio kod kartice(tele)...
Nemam blage......
Ali ne smeta mi više, navikao sam se![]()
...nije to nikakav problem, jer to je svima uključeno, meni i kod Vipa i na Tele2...i nemože se isključit...Izvorno postao Vex
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Kod Vipa to iskljucis tako da ugasis opciju tko je zvao, a kod teleta se to rijesi onim kodom kad potpuno ubijes sekretaricu!
...also known as El'AnDrA...
ja sam već od početka ukinuo sekretaricu, ali kaj ima JOŠ neki kod???Izvorno postao andro2001
Ja kad sam frendu ponistio tako da sam utipkao *134*1# pa ona *134*0#
ma sta e to brig,a ne obatziri se.. mislim da se ne moze iskljuciti.
...e i ja imam jedan prepaid isto mu se tako pali...pa sad budi pametan...
nije do moba...
pitao san sluzbu korisnika...nemaju pojma sto je to...
hmm...zar bi me trebao cuditi odgovor......
Izvorno postao andro2001
evo probao sam ovo od andre....i radi...
e sad bi ja trebao biti na forumu svaki dan da bi saznao ovo...a oni u sluzbi za korisnkie nemaju pojma....hahhahah..
zivijo andro
Aj super.Izvorno postao revo
E i to je sigurno do sima i aktiviranih preusmjerenja, a ne do samog moba. Jedina stvar je da na nekim ispise tu obavijest, a na nekima ne!
evo radi napokon!!!!!! fala!!!!
Bookmarks