Evo gledam ova dva modela pa se nemogu odluciti.
mx1000 mi je nekako bolji jer mogu puniti baterije, ali 610 ima dodatne tipke za zvuk, te notifikaciju maila i IMa.![]()
![]()
![]()
pa sad tko ima kakva iskustva, pa da se nekako odlucim!
Mx1000
Mx610
Evo gledam ova dva modela pa se nemogu odluciti.
mx1000 mi je nekako bolji jer mogu puniti baterije, ali 610 ima dodatne tipke za zvuk, te notifikaciju maila i IMa.![]()
![]()
![]()
pa sad tko ima kakva iskustva, pa da se nekako odlucim!
Povoljno prodajem sve vrste aviona uz kućnu dostavu.
Šifra: Osama Bin Laden.
Ja bi recimo za Gaming uzeo Mx1000 ili bi čak razmislio o G7 modelu.
Dok bi recimo da se više bavim web surfanjem uzeo Mx610.
Trebao si navesti do koliko kuna i čime e baviš pa bi ti našli pravog pacova, ovak, evo ti anketa, pa nek ljudi galsaju, ako očeš da dodam neš u izbor, javiš na PM
Ma uglavnom treba mi za surfanje netom, nesto malo photoshop, pa tu i tamo sjednem 3-4 dana neku novu igru dok je nepredjem; a što se tice novaca do 400kn, cak sam malo i pretjerao mx1000 470 kn, a mx 610 430 kn, ali nije bitno mozemo cak i reci do 500 ali ne vise.
Ovaj mx 610 mi se svidio ali nemože puniti baterije pa se onda trebam zajebavati s punjacima i baterijama od fotoaparata.
Stvar je ovakva, MX610 u vemilu ti košta oko 360 kuna. Ja recimo ne preferiram bežične miševe, jer je upravo to gnjavaža sa baterijama. Ja uvijek volim više miša na žicu.
Po meni ako već uzimam i glede toga, uzeo bi onaj punjivi, jer sam nekoliko puta imao bežične koji idu na baterije, i to nije posao za mene. Onako izfrustriran kad ti neš na kompu neide, pa miš počne štucat, većina završi u kanti jer mi je lijeno otići kupiti baterije, a sve iz fotića su već potrošene.
Kad govorimo o ugođaju, puno mi je bolje imati miša na žicu (mislim G5) jer je opet miš lakši. A mislim da i uz G5 dobivaš i male utege koje možeš staviti u miš da imaš osjećaj težine.
Sve u svemu, miš je jedna od vrlo važnih komponenti računala, jer je to jedina stvar sa kojom si cijelo vrijeme u kontaktu dok radiš na računalu. Njegovo ponašanje određuje koliko su dobri tvoji proizvodi i ako je on kvalitetan, pružit će ti i ugodan rad. Moraš se pobriniti da ti dobro leži, i da nemaš previše gnjavaže...
evo sada pricao s legom i kaze mi da je mx1000 najbolji mis koji je imao. jedino se treba naviknuti jel je vecih dimenzija i malo tezi.
Josh nisam rekao da sada imam microsoftov intelli explorer 3.0.
i uglavnom htio bih bezicnog misa jel me zica nervira
Microsoft je po meni isto super, jedino me na microsoftu zivcira onaj točkić, ide glatko, a ja volim kad ima rebarca.
hehehe ja imam rebarca...
Nego eto dobio pare pa budem ovih dana isao kupiti mx 1000, osima ako neko u međuvremenu nekaze zasto ne i da ima bolji od njega
ja imam mx1000 i jako zaovoljan, baterija drži ddosta, nije optički nego laserski što mu aje puno veću preciznost, na svim vrstama pologe... ergonomija savršena...
Koliko ti je trebalo da se naviknes na njega?
Od navedenih bi ja uzeo mx1000, a za preporuku G5. G5 je odlican mis, gotovo nema nikakvog trenja, jako je precizan i rađen je od kvalitetnih materijala.
jako malo, pošto sam prije ovog mx1000 imao microsoftov, ne znam model, al isto ergonomski, bežični i optički, al sa jednom velikom manom, - alkalne 2x1,5 V baterije, koje su užas, ne zbog toga što malo drže, meni su znale i do 10 dana, a stvarno puno radim za kompom, već zato što su se kontakti znali gubit, između baterije i one spiralne žice, a to je takva katastrofa da se ne može opisat. i onda jednog jutra, kad je tako zajeb.... direk u zid, pa u hg-spot po mx1000. od tada, nikakvih problema.Izvorno postao Raf
Od ova dva bi uzeo mx610 zbog veličine (bar mi se čini manjim) i ljepši je al to nije ni bitno.
Da mogu birati uzeo bi ipak neki sa žicom (eto npr G5 nije uopće loš + prilagodljiv potrebama) jer baterije su te koje me užasno nerviraju kad se isprazne i otežavaju miša, time i fine pokrete. Bit će ti lakše igrat s težim mišem nego nešto fino iscrtavat (bar u mom slučaju..).
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ma za igranje je najbolje da si ostavi explorera 3.0, jednostavno nema boljeg za tu svrhu od njega.Izvorno postao XLR8R
evo kupio mx 1000 i prezadovolja! bio...
sada nakon 1 sat korištenja ruka me boli ko da sam neznam ni ja sta radio, te mi se saka pocena znojit, to mi se do sada jos nikada nije dogodilo.
Inace mis je super i zadovoljan sam. oblik je prezakon i bas dobro lezi u ruci.
a kako godi imati vishe tipkica, puno ugodnije je raditi.
Samo da josh vidim koliko baterija traje...
baterija traje jako puno, stvarno dosta. problem sa rukom, možda nisi naviknuo, tjedan-dva i bit će drugačije, puno bolje....
I meni se ruka više znoji na mx510 - možda zbog glatke površine.. A i prlja se ful lako i brzo...
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Kontam i ja da je zbog glatke površine.
Al može biti i da je zato sto je veci mish pa ga uhvatim cijelom sakom, tj. ne drzim ga samo s prstima vec cijelom sakom
Bookmarks