Koji da uzmem, novci nisu problem, samo po vama koji je bolji, prednosti, mane jednog i drugog...
Hvala!
Nokia 6260
SE K750i
Koji da uzmem, novci nisu problem, samo po vama koji je bolji, prednosti, mane jednog i drugog...
Hvala!
eto frende ja ti preporucujem K750i jer stvarno sam ga imao dugo u rukama prosao sam sve opcije i sve to.... doduse ja ga nemam al ima ga frend jos sam san njime razgovarao i to on je cini mi se bio u tvoj dilemi sta ce uzet bas izmedu te nokie i to... no odlucio se uz mali nagovor mene na K750i i to je tostvarno ti ga preporucujem neces zaliti meni je najbitnije sto ima zastitu za kameru to je genijalno smisljno svaka cast svaka cast koj se to sjetio
to je glavno
![]()
ok. inace i ja sam za k750, al ovo je symbian, preklop (sto mi se inace svidja), sto se tice kamere, nije mi preko potrebna jer imam digitalca SONY 7.2 MP, al puno ljudi mi preporuca k750, al me i nokia vuce, pa eto cisto me zanima sto vi svi mislite. hvala...
sto se tice digitalca mozes ti imat pun klina MP a sliku smecevazna ti je kakva ti je optika unutra
no necemo o tome
preporucujem ti K750i i to je to
Nokia je Nokia al neznam preklop je riskantan jer moze puknut i to one gluposti sa cablom i tako to
![]()
Da ti preklop pukne moraš stvarno biti majstor, i nokia nema problema s kablom (flat kabel je problem većinom kod samsunga)Izvorno postao maxrox
ako kaze da ima sony 7.2Mp vjerujemo da nije los fotic, sony onace ima najpolju optiku kolko znam,i mobitel tipa k750 se ne bi mogao usporedjivat s foticem.. ali ipak, i ja imam digitalca(8cm)..ali i novcanik i mobitel su mi previse po đepovima,kamoli jos i fotic kad bi stalno nosio..Izvorno postao maxrox
podupirem k750, viva la s.e. makar ako ti je svejedno..soma kn se moze i pametnije iskoristit,npr za vikend stavis na chelseu,arsenal,juve,inter..i sa 8soma kn kupis...idem spavat
bio nekad oglas...
e radovane, crni radovane....Izvorno postao dubrava
![]()
pošto sam kupio N6260 ovatema može biti![]()
Evo imao sam oba dva moba pa da javim:
SE (ima bolji mp3, bolju kameru, ali je i skuplji)
NOKIA (ima symbian (tj. puno više mogućnosti i puno bolje igre), rotirajući zaslon, dosta jeftinija)
Eh odluka je na tebi u svakom slučaju SE je bolji mobitel ali je i skuplji 1000kn
Zadnji uredio Tommek : 04-01-2006 u 13:21
al ste me bacili u nedoumice... sad zovem likove iz plavog oglasnika, i nema k750 ispod 2000 kn, a 6260 se moze naci i za 1000. mislim, dao bi ja i 2000 al ak nisu velike razlike, izmedju njih, mozda je puno riskirat 1000 za nista prakticki. ne znam ni sam, oba mi se svidjaju, k750 mozda vise, al kazem ni sam nisam pametan...
K750 je bolji,ali i dosta skuplji.
Bolje ti je uzet k750
Testis unnus, testis nullus!
Uopće nisi uzeo dva relevantna mobitela,koja bi se mogla uspoređivati.Kao da pitaš je li bolji Airbus ili F-16.
Ja ti isto preporučam K750i.
uzeo nokiu. nisam zadovoljan. kupujem k750.
Bookmarks