Koliko ja znam ni teme nije moguce prebaciti preko BT-a.
skinuo sam neke teme za svoj mob sa ove stranice i to sam skinuo, pa sam prebacio preko bt-a, i kad pogledam na mobitelu gdje se tema nalazi, nema je nigdje, a pogledam svoj prostor na mobu, kaze da je negdje, gledo sam na sva moguca mjesta, al jednostavno nema je.
ako tko zna gdje se nalazi, i kako da se izbrise, nek pomogne, i jos nesto, trazio sam ju i sa p2ktoolsom al nema.
Koliko ja znam ni teme nije moguce prebaciti preko BT-a.
teme je moguće prebacitiIzvorno postao JA_SAM
prebacivaju se ovisno o koje se formatu radi. ako su tcf, onda se moraju upladati 4 filea i to preko kabla, a ako nisu onda se ide jedino preko bluetootha. Nakon što se instaliraju u mob, ona se rastavi na 3 filea koja se rasporede na određena mjesta u mobu - (tamo gdje im je mjesto, npr:melodija mora biti u /a/mobile/audio/, a slike i tcf sam po sebi koji registrira temu u mobu moraju biti u /a/ uploadane)
Dakle sama tema se sastoji od slike, melodije, (eventualno screensavera) i tcf filea koji registrira temu u mobu.
Ja ne mogu nac tu temu, ona je u mtf. file-u, i prebacio sam ju preko bt-a
I kad gledam pod slike, zvukove, video, teme, nema je nigdje, a kad pogledam sobodan prostor na mobu, kaze da je manji prostor nego prije sto sam ju ubacio(nekih 30Kb)
Bookmarks