mislim da si popio kakav virus pa onda na nokinim stranicama skini antivirusni
program i to je to
Poludila Nokia N70 ili sam polud ja !!!!!
Ovako m8!!!!
Jucesam dobio sms u kome je pisalo novi file da ubreirate vas sinbijan mobilni telefon
stasam uradio otvoriosam taj sms i otisao na obijekt kao stomije i pisalo i instalirao taj file kojimije poslat bio
Pisalomije da je od nepoznatog ali ja radoznao nisam obracao paznju klikno yes uaaa.
I stase desilo posle
Od juce mi svaki par minuta moj telefon posalje MMS na neki broj vijerujtemi da posalje na broj koji nije broj mobilnog telefona nego neki sasvim treci broj
U reports pisemi da je masage fail ali mi uzme pare
Ja nisam slao niti jedne MMS juce danas sam zvao providera o2 i kazumi dasam juce poslao 25 MMS sa svog telefona
I dasam poslao 10 3D games
I tako ja mislim dasam ja sebi instalirao virus u telefon
Maloprije sam pokusao da odem na faktori setting restore
uciniosam to pasvord 12345 i stase desilo samosam restorirao menju
slike kojesam imao mp3 videoklipovi i ostalo nisu nestali
Sta da radim kako da ga upotpunosti restartujem
Dali postoji nacin dase ubaci novi software i kako
Ili neko zna neki savijet dami da
Molim vas potrebna mije vasa pomoc
Hvala unaprijed
Tango
mislim da si popio kakav virus pa onda na nokinim stranicama skini antivirusni
program i to je to
abdbda
*#7370# je reset
zeemax
abd, dobro kaže prvi korak je skidanje antivirusa,pazi da je najnoviji...predložio bi simworks....ako to ne upali reset mobitela i kompletan format mmc kartice.
e taj simworks...on se plaća? jel ima koji crack ili free???
mama ti sestra!
postoji dotsis,gdje možeš skidat wareze po želji ( http://dotsis.nokiagate.com/vb/index.php? )
Najbolje bi bilo da skines antivirus,simworks ili kaspersky,norton takodje nije los,full crackovane antiviruse za telefon mozes naci na www.bahrainmobiles.com/forum.Ukoliko neces da se zamajavas skidanjem antivirusa uradi format telefona *#7370#
Bookmarks