Da li neko zna neki dobar mp3 player za Nokiju 7610, a da je besplatan? I da pušta pjesme malo glasnije, jer je onaj Nokijin integrisani previše tih. Hvala!
Da li neko zna neki dobar mp3 player za Nokiju 7610, a da je besplatan? I da pušta pjesme malo glasnije, jer je onaj Nokijin integrisani previše tih. Hvala!
Нека вечерас свако зна, да је Звездина побједа, нови шампион и тутула, наша Звезда је опет најбоља! Ове ноћи, са Сјевера, чуће се пјесма до јутра, за нашу Звезду из пехара много пива ће проћи венама!
www.skyscrapercity.com | www.banjalukaonline.com | www.srpskosarajevo.com | www.beobuild.co.yu
Ultra MP3 player..
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
oggPlay po meni naj boji možeš ga skinut na dotsisu
Za njega sam se odlučio. Mada, i kod njega i kod OggPlay-a je zvuk jednostavno pretih, čim izađem van od automobila se slabo šta čuje, pogotovo ova lakša muzika, dok je rock tu i tamo. Ali kažu mi neki ljudi da je to sa svim N7610-ma...eto, prva zamjerka na ovaj telefon :)Izvorno postao Bronth
Probao sam WMAPlus na 6630 i imam jedan problem, mada sam sa programom vrlo zadovoljan. Kada je postavljena MP3 kao melodija zvona, telefon je reprodukuje ali strasno usporeno. Ako postavim neku .mid sve bude O.K. Posto imam instaliran i FSCaller, onda se nakon prvog "pustanja" melodije zvona koja je MP3, prebaci na defaultnu Nokia tune? Postoji li solucija za ovaj konflikt?
ogg je dobar,također WMAPlus
OggPlay ja odlican, i free
OggPlay definitivno najbolji! ogg datoteke ista kvaliteta ko mp3 a manja veličina izlazne datoteke! preporučujem!
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
Novija stvar sa DotSiS-a (bar za mene)
http://www.dotsis.com/vb/showthread....hlight=OggPlay
&
http://www.dotsis.com/vb/showthread.php?t=7206
Zadnji uredio VuKi : 05-12-2005 u 16:57
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
I jesi uspio na 6600 sredit da mp3 bude zvuk zvona?Izvorno postao Vuki
Da, ali usporeno i rastegnuto kao stara traka u kazetofonu!!
Tražim rješenje!
George Eliot
Znaci zvonilo ti je ali sporo...Izvorno postao Vuki
Ako uspijes sredit javi!
meni radi savrsenoIzvorno postao D@viD
zene kazu boli glava,boli glava a ja kazem da kupu jastuk
Nažalost ništa novo nisam otkrio samo potvrdio ono sa dotsis-a,
nisam probao sa Sound Forge 5.0 pretvorbu po stereo sistemu kako tamo navodi jedan!
Ipak .ogg ostaje najjednostavniji sistem za tonove na symbian mobitelu.
Možeš koristiti Audio Recorder Deluxe za pravljenje-skidanje zvona kao što ja radim i jednostavno transformiranje u format koji želiš & sve što čuješ na PC je tvoje!![]()
Zadnji uredio VuKi : 08-12-2005 u 22:41
George Eliot
ogg i još na mono, je najbolji zvuk za 6600..
e kad bi se decibeli mogli dignut na 105 kao što se može na MP3, bilo bi full dobro..
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
E tu upada u pomoć Audio Recorder Deluxe koji je audio recorder koji snima reprodukciju zvuka kao i WinAudio Recorder a glasnoća zavisi od trenutne jačine slušanja i sa mogučnošću konverzije u željeni format kasnije u programu.Izvorno postao Bronth
(nikako prebacivati preko PC Suite for Nokia 6600 jer gubi u kvaliteti svakako poslati preko BT u poruke)
EDIT:>>> Audio Recorder Deluxe-LINK DOWNLOAD
Zadnji uredio VuKi : 08-12-2005 u 22:23
George Eliot
a kako se s ovim radi: Audio Recorder Deluxe
skinuo sam ga ali neznam kako..
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Nije teško samo treba malo isprobavati!Izvorno postao Bronth
Normalno treba ga registrirati a tu u pomoč stiže http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...hlight=craagle
George Eliot
preporučujem WMAPlus, čita sve formate,uključujuči i ogg,jedini koji pordžava wma format,a ono što vidim da vam najviše smeta ovaj player može iz settingsa dizat gain pjesme pa se automatski zaobilazi ovaj proces kojeg je vuki opisao gore. (riječ je o v1.20)
Točno ali melodije se nemogu FINO poštimati da se nečuje pretjerana vibracija zvučnika sa WMAPlus zato sam i predložio sistem koji ja primjenjujem jer stvarno daje optimalnu jačinu zvuka a da nenaruši kvalitetu naspram glasnosti!Izvorno postao sodom
Na PC se sve doradi tako da nema puno deformacija zvuka u reprodukciji istoga na mobitelu.
Naravno ko želi kvalitet mora se malo i potruditi!
EDIT:
![]()
Zadnji uredio VuKi : 08-12-2005 u 16:08
George Eliot
jest no ovo radi sasvim ok,a nije potrebno uštimavat svaku pojedinu pjesmu.
Pored pleyera ogg imate dobar pleyer za seriju N(http://fullmaza.com/downloads/index....t=21&page=13)a postoji novija verzija ogg pleyera sa pojacanjem tona.(mozete skinuti sa sajta-http://www.bahrainmobiles.com/forum)
Bookmarks