VIP katastrofa.
Nisam očekivao takav raspad.
Ostali?
VIP katastrofa.
Nisam očekivao takav raspad.
Ostali?
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
iskreno,očekivao sam baš to,mislim na vip.
ostali su se nosili na ledjima.
zajebavam se.
Sa t-mobilom je kod mene bilo sve ok.
neznam kako je kod vas bilo, ali ja kod VIP-a nisam primjetio ništa takvoga. Sve je super radilo.
ja sam sa vipa dobila ,ali nisam mogla poslat.
tele2 radi savršeno^^
Potpisujem!Izvorno postao Punio4
![]()
...nisam niš dobio al nisam mogao ni slat ni zvat do 1h (VIP), druga dva nisam koristio...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ja sam imao problema negdje do 1h s pozivima, ali poslije je sve bilo ok.
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
Ma ja sam se jučer naživcirao kao nikad. Zanimljivo da su pozivi sa 098 i 095 prolazili do mog telefona bez ikakvog problema, no bilo kakav pokušaj uspostave 091-091 poziva su padali u vodu...
Dobro su si složili te prioritete...
Svaka pohvala za Tele2. Poslah 50-ak poruka odjednom i nikakavih problema. Sve su poslane iz prve te uredno isporučene. Sa primanjem i upućivanjem poziva na sve mreže nije bilo apsolutno nikakvih problema. Uz jednostavno i jeftnio dodao bih i kvalitetno!![]()
Svim članovima i posjetiteljima želim sve najbolje u ovoj godini. Također, sebi i drugima - hrpe kvalitetnih postova.![]()
karabaja @ gmail.com
ah pogledaj omjer broja korisnika TELE2/T-mobile...
sinoć oko pola 1 simpa katastrofa, a što je smiješno, pretplata radila OK. VIP nisam koristio.
uglavnom, sve je bilo oko do 12, nakon toga krah
Sve to stoji. No mene kao korisnika ne interesira ima li moj operater 75.000 ili 75.000.000 korisnika.Izvorno postao Inovator
Želim i imam kvalitetnu uslugu.
![]()
karabaja @ gmail.com
po zg definitivno nije kvalitetna usluga to mogu rec uz vlastitog iskustva!!!Izvorno postao goran.matic
Osim u podzemnim garažama i nekim kafićima po centru, drugdje nisam primjetio loš signal.Izvorno postao jdabic1
![]()
karabaja @ gmail.com
cuo sam da ih je puno imalo problema sa vip-om.ja sam dosta poteskoca imao sa t-mobileom i tele2.
a nije to samo ove godine nego je svake godine tako...i jedan i drugi operater su bili definitivno pretrpani i bilo je tako nesto za ocekivat..
VIP je totalno u raspadu. Uspio sam poslati JEDNU poruku, ali zato nisam niti jednu primio do 3h. Katastrofično. A Teletina je za svaku pohvalu. Sve uredno poslano i isporučeno, i što je najbitnije sve sam poruke primio.
Veliki minus VIP-u. Trebaju malo dorade.
Ja sam slabo slao. Sa 098 mi je teško prolazilo, ali sa 095 njih nekoliko bez većih problema. Ali sam zato dobijao dvostruke poruke.
ne imah problema uopće ni sa 091 ni sa 095
dobar grah daleko se čuje
Za Novu godinu sam bio u Osijeku i nije bilo nikakvih problema. Čak sam s Tele2 uspio poslati i primiti nekolliko SMS-ova. Inače u Osijeku Tele2 mreža ima prilično jak signal ...
Nije ovo za mene ...
inaće ti jačina signala uopće nema veze sa pojačanim telekomunikacijskim prometom za vrijeme blagdana.Izvorno postao tomislav10
dobar grah daleko se čuje
Ma znam, samo kažem da u Osijeku Tele2 mreža sasvim dobro funkcionira s obzirom na relativno mali broj baznih stanica...Izvorno postao KaKaV NeReD
Nije ovo za mene ...
Zaključak: funkcioniranje sve 3 mreže ovisilo je gdje ste se nalazili odnosno koliko se vas nalazilo u jednom trenutku na jednom mjestu (npr. gradski trgovi s organiziranim dočekom Nove)... jednostavno kapaciteti baznih stanica bili su zagušeni ... (uf, al sam pametan)
Nije ovo za mene ...
Tele 2 je meni radio bez ikakve greske, desetak minuta poslije ponoci slao sam dosta SMS-ova i svi su prosli iz prve. Ne moze se reci da je to zato sto tele ima manje korisnika jer je broj korisnika uglavnom proporcionalan kapacitetima mreze tj. tele2 sigurno nema kapacitete kao VIP i T Mobile nego visestruko manje, barem zasad.
Bookmarks